Nejste přihlášen/a.
a o co drhne? Nemáš schema rozebraného zadního kola?
doplněno 09.12.13 10:46:řekl bych že jediné co může chybět bude gumový unašeč rozety, respektive bude rozedřený - prodřený, už jsem vidět i ulámané "špalky" na kole na které se ta pryž nasazuje
takže rozebrat podívat se na unašeč, porovnat jej s novým který najdeš v různých fichtkrámcích na webu, zkontrolovat kolo a podle toho koupit nový díl a opravit, když je vadný gumový unašeč vyměnit, když je v pr**li kolo, vyměnit celé nebo hliníkový střed
Rozet ami drhne o ram jak je uchycena tak lítá z leva do prava a obrušuje se zvenčí jak má ten výběžek co nejblíže ke středu.. Ano přezouval jsem zadní kolo a když jsem to dal dohromady tak to jelo asi půl měsíce bez problémů a pak najednou ztrácel výkon tak sem dedukoval co by mě brzdilo a přišel na tohle..plánky jsem nenašel já nevím co jsem ztratil nebo co upadlo vůbec nevím jak by to "něco" mělo vypadat ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.