Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám problém s batetou 215. Do ted jsem tam měl halogenou žárovku 6v 15w vepředu a 6v 5w vzadu. Byla tam 2 roky bez jakéhokoli problému a svitila parádně. Když jsem j i tam dával musel jsem si přemtat jednu ze dvou světelných cívek protože byla špatná. Ovšem ted jsem půjčil babetu kamarádoj a on mi ji vrátil že ji někde položil. Tak jsem koukal na škody a všiml jsem si že nesvítí. Tak koukám na žarovku a ona je prasklá tak jsem ji vyměnil za starou obyč žárovku 6v 15w a ona hned prakla. Kde může být problém? předtím nic a najednou to praská a ještě mám doma jednu halogenku do babetty od jiné firmy také 6v 15w a tu když tam dám tak se sotva rozežhne a to bez připojení zádního světla, Proč jedna žárovka svítí výborně druhá schoří hned a třetí se sotva rozežhne je mi záhavou. Poradte prosím někdo co stim mám dělat. Napadlo mě světelný cívky usměrnit a stabilizovat a dobíjet stim baterii která by napájela světla. Co myslíte šlo by to? Díky.
zkontroluj vedení kabelu a proměř to měřákem at výš kolik z té cívky vlastně jde? Pokud jí dával hodně kouř tak možná je na cívce mezizávitový zkrat nebo někde špatný kontakt
Dříve to dávalo 7v než to položil ale stou novou obyč to mělo skoro 9 a stou novou halogenkou to mělo cca 3v.
řekl bych že je problém někde v kabelech pokud má ta žárovka stejný waty tak by to takovýhle rozdíly mýt nemělo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.