Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké nové auto s automatem

Od: peggy1 odpovědí: 10 změna:

Chtěla bych poradit - výběr auta (nové) s automatickou převodovkou, do 200 tisíc (jestli se dá), 5dveřové, a buď na LPG nebo i na jiné pohonné hmoty, pokud bude malá spotřeba (5 litrů/100 km asi) ..prostě levný provoz.. nejlépe asi Škoda, Opel,Volgswagen... kvůli levným opravám,náhradním dílům..

Díky za rady :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

jedno podobné jsem videl v pohádce Krtek a autíčko

foo*
hodnocení

0x

jsou to vysoké nároky co jisto jistě nevyjdou do 200tis. kor když chcete nový vůz.. takovéto nároky vás vyjdou na cca 400tis +/-

doplněno 08.12.13 13:25:

edit: pro představu jsem na stránkách škodovky poskládal vůz citigo, tento jediný vůz se vejde pod 200tis. a jak chcete automat tak to máte + asi 30tis.. k tomu nějaká záladní výbava a jste na 250tisících

qqqqqqqq
hodnocení

0x
Opel, škoda, vw, kvůli levným opravám a náhr. dílům. Muhehe. Už dlouho jsem se tak nezasmál. A teď ještě jednu. Třeba "O Smolíčkovi". Ta je taky dobrá...

ok®
hodnocení

0x

otec prodává Opel Omega MV6, je třílitr, automat, v plné palbě

Jaké nové auto s automatem
laik*
Kde presne tahle dvojita krava (velke auto + velky motor) odpovida pozadavkum tazatele (LPG, levny provoz [5l/100km], ...)? V lepsim pripade si vezme 2x tolik benzinu nebo 3x tolik LPG. *ee*
ok®

sptřeba 11l a maximalka 250 víc jsem měl už strach

Hmmm, na parkovani ve meste pro zenskou (bez urazky, pocitam ze je zacatecnice) jak delane...ptala se na spotrebu do 5l/100 a navic v CR je povoleno max. 130km/h takze rychlost (teoreticka) 250 je uplne zcestna...navic Opel Omega ...Ehhmm...no nic.

ok®

s takovým bourákem, si místo najde vždy :)

spotřeba do 5l snad žádné auto ve městě nedá,co?

málokdo dodržuje rychlost, a když už byla možnost vytáhnout z auta co to dá, tak proč né? :-o

jinak, jasně Omega je Omega

nu*
hodnocení

0x

po zásahu ČNB šla cena aut a samozřejmě také škodovek nahoru, jediná škodovka se kterou jsem se dostal pod 5 litrů bylo staré naftové tédéčko s motorem 66 kW

opravy jsou levné protože na trom autě není nic co by se kazilo, takže vlastně žádné až na běžný servis

hodnocení

0x

Nove asi neklapne ale 2-3- roky stary/mlady auto uz by stalo za to...Mozna Peugeot 206 apod, nejsem fanda do frantiku a malych motoru, ale asi mate duvod..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]