Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojištění řidičů - bez pokut?

Od: ola® odpovědí: 14 změna:

Máte někdo zkušenost s firmama jako je MOTORISTICKÁ VZÁJEMNÁ POJIŠŤOVNA? Jedná se o pojištění řidičů, za částku 2799 kč. Mají prý zastupovat řidiče ve správním řízení a garantují mu zrušení pokuty a zastavení správního řízení, také zachránění připsání bodů do karty řidiče. Máte s tím někdo zkušenost?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Není lepší ,nežli platit nějakou takovou pojistku či se obávat pokuty,jezdit tak,aby pokuta nepřišla? Nedělat přestupky?

doplněno 10.12.13 17:06:

Buss-souhlas.

doplněno 10.12.13 21:10:

To Solenza-mně by se to nevyplatilo. Někdy od 1975 či 76?kdy jsem získal ŘP na písta ,až dodnes jsem dostal jen 3 nebo 4 pokuty!

buss

Tento národ nerad něco dodržuje.

solenza*
hodnocení

2x

Tohle pojištění mám od společnosti resenipokut.com. Služba je to velice dobrá. Od té doby co tuto službu mám, tak mi nikdo jako na potvoru nikde zatím nechtěl dát žádnou pokutu. Nevýhoda je, že ochrama před pokutami platí pouze na území ČR. Principem těchto pojištění je nechat všechno dojít do správního řízení. Za 2799 máte na rok klid. A to si myslím, že se vyp,atí. Pokud se jim nepodaří přestupek vyřešit zaplatí pokutu a v případě přípsání bodů dají kompenzaci 1500.

cyril*

"Vyplatí" se to v první řadě poskytovateli, zvláště pokud toto milosrdenství provozuje v rozporu s platnou legislativou a tichým souhlasem odpovědných orgánů.

lajos*

resenipokut.cz je stejná partička mládežníků jako ta vzájemná pojišťovna,stačí googlit a koukat veřejně přístupné rejstříky

hodnocení

2x

*sok* 2799 Kč? Tolik jsem za pokuty nezaplatil za posledních 20 let. A to jezdím téměř denně. V čem je to výhodné?

hodnocení

1x

Ano lze jezdit bez pokut.Naposledy jsem platil pokutu za nehodu před asi 19 roky a od té doby NIC takže ano dá se jezdit bez pokut a dokonce i bez placení najké pofiderní společnosti!

nu*
hodnocení

0x

máme zkušenosti s platou legislativou, když se řízení o přestupku neúměrně protahuje a není vydáno rozhodnutí v zákonné lhůtě

( ztv. prekluze) . zákonné rozhodnmutí již nelze vydat

takový počet odvolání jakému čelí dnes odvolací orgájy se nedá zvládat v zákonné lhltě a do prekluze se běžně dostávají případy i bez fungování výše uvedené agentury

hodnocení

0x

Tak tak, taky už mě nebaví dodržovat zákony a přepisy. Je to neuvěřitelná buzerace. Já zase sháním nějaké pojištění, aby když někoho okradu, nebo zavraždím, tak abych se z toho taky vykroutil bez trestu..

Některým lidem by patřilo pověsit za orgán do průvanu. Škoda slov.

danys*

Tyto firmy profitují na hlupácích, kteří neznají již známé fígle! Zeptejte se nějakého známého, který má již nějaké zkušenosti se správním řízením a nemusíte nikomu nic platit!

nu*
hodnocení

0x

pokud projde novela kdy se lhůta na promlčení prodlouží na 2 roky bude po kšeftech

erikch*
Nu zdravim, jenže ona ta novela neprojde přeci si kluci pod sebou nebudou podrezavat větev...A jak tu již bylo nedávno podobně,většinu lidi primo se...re ze onen metr pro projednávání a řešení jakýchkoli přestupků přečinů atd.prostě není stejný...Jenom proto ze se nějaký uchylak jmenuje Janoušek může jezdit ozraly přejíždět lidi zaplatit patřičné "nevšimne" a jezdí dal...?!? Pak se nemůžeme nikdo divit ze se každý snaží ony kravinky(např.parkování rychlost překročena o par km/h atd.) nějak obejít...a oproti uchylakum typu Kolibrika atd.jsou to opravdu blbosti,oproti umyslnemu najetí do cloveka pod vlivem...
qqqqqqqq

tyto firmy si "nakoupí" jednou tolik klientů a (líní) státní úředníci opět nebudou stíhat. jednoduché... už teď všem v okolí vřele doporučuji správní řízení. čím víc, tím lépe. :)

a pak se běžné přestupky budou (po další novele) řešit pět let?

michalszabo
hodnocení

0x

Moje zkušenost je taková, že na tuto společnost, či co to je podávám trestní oznámení pro podezření ze spáchání tr. činu podvodu. MS

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]