Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě octavie TDI čistopis

Od: bravogt odpovědí: 8 změna:

Potřebuju se zeptat na takovou blbinku zháním octavii 1,9 TDi rotačku nejlépe 4X4 případně golfa v čr je jich na prodej asi 10 pak už jen pár passatů a audi A4,ale to už je převelice staré okolo roku 98

když je auto na čistopisu,tak ekologiskou dan platím až já jako první majitel že? když už jsme to nakousl poradte ,kde jinde než na sautu a bazošu hledat díval sem se aj na tipcars a raj auto a sportovní vozy,ale nic pouze těch pár bazarovek většinou právě totažené a já tu dan moc nechci paltit když si vemu,že za octavii rok 2000 tedy předface chtějí 95 tis nemá to výbavu a jediný plus je ten haldex a to,že to není PD,ale rotačka

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jo za ty prachy je to moc smesne , predrazeny vrak , co ma fejst najeto /mozna i stoceno/ za ty prachy vubec , je to prece jen 13roku stare auto. Nejlepe hledat inzeraty od soukromniku.

A ano , pokud jste prvni v registraci tak platite ekodan vy

bravogt
hodnocení

mam fabii PD azjistil sem,ze octavia ma uplne vse levnejsi a spolehlivejsi,ale proste to auto v peknym stavu stoji az 120 tis a porad je tak 10 let stary. soukromnici vetsinou sou stejne ti zmrdi prekupnici co sleduju

hodnocení

0x

bud si priplatis a koupis o nekolik let novejsi / das 50klacku vic a mas o dost novejsi karu/ , nebo kouknes a zajedes si pro to do Nemecka , nebo proste se stim smiris a koupis to , nebo si nechas fabcu a jezdis a neresis ...

bravogt
hodnocení

včera sme tak diskutoval s kápošem a on mi stejně jako naprosto každej říká proč si nekoupím benzínáka, když najedu 10 tis km ročně,že mě to musí vyjít na údržbě levněji,ale bohužel prostě to není pravda jasně pokud mi odejde turbo,tak se to prodraží,ale s adekvátně silným benzínem dejme tomu 1,8-2 litr budu jezdit průměrně za 9 -10 litrů a město okolo12 a více a když si to vypočítám,tak projedu o víc jak třetinu víc jak s ropou a ještě ji nemůžu ředit olejem se supermarketu a ethanol zase tak výhodný není zvyšuje to spotřebu a dělá paskudu.

pořád nevím,kde bych ušetřil? možná na pořízení auta,ale to mýám za rok a půl z5 a nemusím jezdit do práce sockou,protože jezdit 5 km s 2 litrovým autem bych měl spotřebu tak 20 s TDI mám 7,2

ale jestli mi poradíte benzínáka co trošku jede lépe jak dejme tomu octavia 1,6 bude 4X4 a nebude zrat vic jak 10 v prumeru,tak sme s nim:D,ale to je nemozne

nu*
hodnocení

0x

- auto na čistopisu bude za zahraničí a bez toho aniž bych viděl původní zahraniční doklady , původní auto atd bych se mu obloukem vyhnul

- mimochodem naše bazary budou určitě plné aut o kterých se píše v rámci akce čistka...tedy aut kdy byl čistopsi vystaven na základě falešných dokladů, proto bych byl hooooodně opatrný

danys*

jestli chceš jezdit 5km do práce s tdi, tak to si jistě něco na opravách poplatíš. jestli chceš ušetřit, kup si něco s lpg a jezdíš levněji než s naftou.

bravogt
hodnocení

LPG se nevyplati vubec,protoze nez to prepne na plyn,tak clovek davno sedi v praci nebo chodi po obchode. nesmysl na jidu po meste a na kratke trate.kdybby to startovalo na plyn tak vpohode,ale era karburatoru je davno pryc,takze mam smolu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]