dobry chcem sa spytat mam octu 1.6 55kw a obcas sa mi stane zacalo to teraz v zime ze sem tam pri otackach cca 1800 a viac zacne nieco stebotat z motorovej casti ide to ako keby viac z lavej strany..na neutrali to zatial nespravilo len pocas jazdy ked napr z 50 zrychlujem jeto take prerusovane popiskovanie. Turbo nemam..a ked zoslapnem nohu z plynu,tak to po chvilke prestane tak isto ked vymagnem spojku..nerobi to pravidelne ani kazdy den..neviete co to moze byt?este sa mi to nestalo..auto sa zohrieva normalne neprehrieva sa po pusteni volantu ide rovno a nic nebucha ani nehuci.. Pripada mi to ako nenamazane sa tociace koliesko,ale od kolesa to nejde tak lozisko to asi nebude..mozno nieco na motori alebo spojka prevodovka ale neviem co take by tam mohlo vydavat take zvuky..rozvody a alternator su zase po pravej strane a ja to pocujem viac na lavej..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.