Nejste přihlášen/a.
dorý den, dá se vymenit na octávii 2 Liftback tlumiče a perování za tlumiče s Octávia 2 Scout? aby to bylo vyšší o kousek ten liftback? štve me že na silnici chytám spodkem o Hroudy s kamionových zasterek a podobne..
Nechápu, proč chcete měnit tlumiče, ale to je Vaše věc. Pokud se týče zvednutí zadku auta, tak to chápu, mám OII liftback, jenže jelikož v kufru stále vozím plný nářadí a dílů pro servis, měl jsem i já problém byť jen sjet z chodníku a nepraštit přitom spodkem. Pomůže výměna pružin - konkrétně je třeba použít pružiny pro kombík a špatné cesty. Tím se auto zvedlo o více jak pět cm a tím je problém vyřešen. Na této úpravě jsem najel už 100tkm a nepozoroval jsem žádná negativa.
Sem neznalý a myslel jsem že aby se auto celkově zvedlo musí se vymenit Pružia a tlumič zároven, taže myslíte že se dá použit ty pružiny But pro Scuta a nebo jak říkáte vy v combiku proš patné cesty na předek i zadek? Chtel by jsem zvednout cele auto alespon o 2,5 cm pokud by to šlo, musí být homologace nebozapsno v TP?
Pružiny, které jsme použili jsou originál Škoda, tudíž jsou homologované a proto není třeba dalšího schvalování. Měnil jsem jen zadní pružiny, předek je dost vysoký, protože mám 1.6 benzín, ten má motor lehký.
U podložek bych naopak očekávsal problém s homologací - dost pochybuji, že jsou homologovány.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.