Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počet míst v autě nesouhlasí s TP

Od: halka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Před několika týdny jsem koupila ojeté auto v pětimístné verzi (Toyota Verso) a až dnes jsem si všimla, že jak v malém, tak ve velkém technickém průkazu je uveden počet míst celkem i počet míst k sezení 7. Je to v pořádku? Nemohlo dojít k chybě při vystavování TP? Vím, že se Toyota Verso vyrábí i sedmimístná, ale já mám pětimístnou verzi a místo těch posledních dvou sedadel tam jsou takové úložné přihrádky.

Předem děkuji za odpověď. Halka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majco
hodnocení

0x
7 miest na sedenie tam mate kvoli tomu,ze v aute bud od vyroby su sedacky v zadu alebo niesu.pokial mate v technicaku 7 miest na edenie,tak si mozete miesto tych prehriedok namontovat dalsie 2 sedadla a pouzivat vozidlo ako 7 miestne.takze sa nic nedeje..pokial by ste mali v technicaku 5 miestne a v aute mate 7 sedadiel a v aute by sa nachadtalo 7 osob, tak pri prehliadke policajtmi by mohol byt problem.ale vas pripad je opacny,takze sa nic nedeje.mozno prvy majitel sedadla vyhodil a pouzival to skor na ucely prepravujuce vacsie naklady vzhladom nato,ze pri aplikovani 7 sedadiel je v kufri malo miesta.
erikch*
Tak nějak...buďte v klidu auto je Homologovano na sedm ale vy již nemusíte mít v dany okamžik plny počet sedadel na který je homologace...

nu*
hodnocení

0x

máte miniautobus, budte ráda

kdo vystavil ten TP?

Naskenujte to a ptejte se tady:

TOYOTA

M1, M1G + N1, N1G

TOYOTA MOTOR CZECH, s.r.o.

Bavorská 2662/1;
Praha 5 - Stodůlky, 150 00

info@toyota.cz

toyota.cz/...

tel:

222 992 301
222 992 354

fax

222 992 191

Ing. Petr Staněk
Eva Břečková

TOYOTA MOTOR EUROPE

BE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]