Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E85 po zapojeni auto nestartuje

Od: lad odpovědí: 3 změna:

Zdravím všechny mám troch problém s ethanolem.Jako většina motoristů i mě se zalíbila vidina tankovat benzín za 26 kč.Sehnal jsem jednotku a zapojil ale...

Po zapojení mi nejde nastartovat auto.Pokud jednotku odpojím všechno funguje jak má.Někde jsem se dočetl že nemám napájené vstřiky a jednotka musí být zapojena solo.Zapojil jsem ji tedy na test na baterii a zkusil nastartovat ale pořád nic.

Nevíte někdo co s tím nebo jak to má být správně zapojené?Já už si s tím nevím rady a mám chuť to hodit z okna :)

Díky za každou radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

"jednotky" montují odborné firmy, pokud jsem správně informován tak vím jen o jedné která má k této činnosti oficiální rozhodnuití ministertsva a provádí to legálně

Pokud je to jednotka koupena někde na aukru, něco jako nefunkční přesto prodávaný powerbox, obsahující jeden odpor, kolem odporu montážní pěnu a z ní trčící jeden červený kabel, fungovat to nemůže

lad
hodnocení

Jednotka je funkční ale né u mě a jeden odpor s pěnou to není :)

cyril*
hodnocení

0x

Nepomůže vám sebelepší zapojení. Praga V3S na toto palivo prostě nechytá!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nestartuje
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]