Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V zimě drhnou přední brzdy

Od: tomibender* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám Astru F, brzdové destičky jsem komtroloval před 2 měsíci a bylo jich ještě dost, ale teď, když je chladněji a zabrzdím, tak od předních kol se ozývá takové drhnutí, celkem hlasitý zvuk, když párkrát pořádně zabrzdím, je to ok, ale pak se rozjedu, brzdy se ochladí a zase. Jako by byla rez na kotoučích, ale to je hloupost, po pár minutách. Může to být něco vážného? V tomhle počasí se mi to moc rozebírat nechce. Jinak brzdí úplně normálně.

Díky za každou radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Řekl bych, že váznou vodící čepy. Ohřátím měkne vazelína a v mrazu je tvrdá (když je hodně stará nebo jí je málo a jsou tam i nečistoty - naprasklé prachovky).

hodnocení

0x

a nebo sou přirezlý destičky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]