Nejste přihlášen/a.
Zdravím, taky mám zmiňovanou nabíječku Ctek, přesně ten typ.
Pokud baterie dostala zabrat na je zasulfátovaná, tak na nabíječce zvolte režim RECOND. Pokud ani to nepomůže, tak nabíječku půjčte někomu s mladší bateriií v taktéž vybitém stavu, jestli se nabíječka bude chovat stejně (vyloučení závady), ale hodina na C Tek je hodně málo. Nebo ještě jedna možnost je, sehnat starou nabíječku, která dává při nabíjení 12V autobaterie, třeba 18V při 3A- tuto mám já a používám ji, když je mikroprocesorová nabíječka krátká na nadměrnou sulfataci a baterii nechám " povařit" k odstranění sulfatace. Toto mikroprocesor nikdy nepovolí. Poslední věc, při nabíjení starou autonabíječkou nemějte baterii připojenou ve vozidle, aby se nepřekročilo palubní napětí, stejně je lepší autobaterii nabíjet vždy venku, mimo vozidlo.
Pokud dostala baterie zabrat špatným nabíjením (příliš proudu) může být třeba jen nutné dolít destilku, pokud to vůbec jde. Baterie co je rychle nabitá a sama se vybíjí, by tomu odpovídala. Každopádně to chce spíš zkusit nechat delší dobu, protože hodinové nabíjení 44Ah baterie ji může plně nabít jedině fakt vysokým proudem, který ale běžné nabíječky fakt nedají. Každopádně bude něco špatně na baterii nebo autě. Špatné dobíjení, zapnutý nějaký spotřebič, volné kabely...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.