Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace do auta

Od: eva1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych manželovi koupit navigaci do auta. Přesto, že jsem se tím už na netu probírala, stejně tomu moc nerozumím, tak prosím o radu.

Někdě píšou, že to má či nemá software? Raději bych koupila už se vším všudy, ať nemusím nikde nic nahrávat...

Potom bych chtěla, aby se mapy aktualizovaly samy, žádné přikupovávání...

Nevím, na co se přesně zaměřit, v čem nešetřit a co je zbytečné, myslím, že nebudeme nároční uživatelé, ale zase, ať to slouží jak má...

Díky moc za názory.

Eva

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

zaměřit se na značku tomtom, velikost volit poidle toho jak dovře nmanžel vidí a jak jste na tom finančně

software včetně map má v sobě každá navigace, ale za doživotní aktualizaci map se platí vyšší cena

Řešte to s prodejcem, pokud jezdíte autem po ČR a občas někam do evcopy, stačí mapa ČR a atlas Evropy a malý garmin za 2 tisíce

Mame Garmin,jsme velmi spokojeni,update(aktualizace map)je kazdy kvartal,automaticky-pro nas idealni.Ptejte se na tuto aktualizaci u prodejce.

koumes*
hodnocení

0x

Garmin je dobrá volba, ale nekupovat nejlevnější modely. Mají strašně slabý výkon a často se stává, že se mapa pomalu překresluje, odbočení se hlásí až za křižovatkou, Dá se podle ní jezdit, ale ve srovnání s navigaci Sygic, kterou mám v telefonu, ve většině věcí zaostává. Také automatické aktualizace, nejsou tak automatické jak bych si představoval, ale to nemám s čím srovnat, protože jiné automatické aktualizace nepoužívám.

erikch*
Sygic je vcelku fajn( osobně mi jen malinko nevyhovuje grafika) resim klasiku v tel.od Huaweie jedu street wiew což je podle mne nejidealnejsi-realita odpovídá tomu co vidím. na display aktualizace v rámci aktuálního přenosu dat operátorem a i třeba Vídeň uličky absolutně super...V dnešní době smartphonu je samostatná navigace zbytečná podobně jako třeba dig.fotoaparát dnešní telefony už maji od 8Mpix výše takže nac samotný fotak...A ještě poznatek i třeba orig navigace od Mercedesu v poslední verzíc E class(letošní rok výroby) je stejně oproti te v telefonu k prdu,pokulhava akorát je větší display to je jediné+-a to ze ve Stuttgartu nepodcenuji ani navigaci...ale je to samozřejmě věc názoru...

danecekdan*
hodnocení

0x

Mám tři roky Tom Tom XXL a jsem max. spokojen. Mapy si aktualizuji na jejich stránkách zadara, napíchnutím navigace na PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]