Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy muzu po lakovani umyt auto?

Od: sirtnt odpovědí: 2 změna:
Zdravim. Lakoval jsem si pate dvere u felicie a chtel bych se zeptat kdy muzu auto umyt? Dvere jsem nelakoval bohuzel pri 20stupnich ale jen pri deseti ale auto stalo tri dny v garazi a lak je v pohode. Dokonce kdyz jsem cistil skvrnu od lepici pasky na starem laku tak redidlo s novym lakem nic neudelalo. Tak by me zajimalo kdyz si budu umyvat zbytek auta - vlaznou vodou - tak jestli se muze neco stat nebo ne pri namoceni noveho laku. Hlavne kdyz je ted zima. Samozrejme na laku mam i bezbarvy lak. Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x

lak má správně zrát dva měsíce...jenže to dnes není ani pro automobilky není dost dobře realizovatelné...každopádně čím později tím líp(no ono to je v již minusových teplotách tak trochu jedno)...

tr

Zdravím, pokud je to opravdu třeba, tak bych vzal houbu pořádně namočit do vody s autošamponem a auto bych opatrně umyl nejlépe vlažnou vodou a pak pěkně opláchnul. Protože se začně brzy solit, někde už je posoleno, tak bych na lak dal vosk, ale nejlépe ve formě právě toho autošamponu s voskem bez dalšího dření hadříkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]