Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám felicie s ele.stahovačkama,pujde vyndat kabelaž?Sundal jsem už nekolikrat tapec a nějak to u pantu nešlo .Jde to vubec vyndat?prosím prosím o radu děkuji
Jsou tam všude křížové šroubky. Pod madlem, klikou stahovačky (což u tebe není) a po obvodu dva na okraji nahoře a dole a jeden dole u pantu (na ten nezapomínej).
Opatrně sundej igelit a jsi u drátů...
Igelit se lepí alkaprenovým lepidlem, aby šel opakovaně sundávat...
Je tam koncernový VW konektor. Ten rozpojíš a pak vyjmeš motorek stahovačky. Pokud potřebuješ vyměnit ten gumový husí krk, tak se drátky překreslí na papír, jak v konektoru jsou a pak se z konektoru takzv. vypíchají. Pin drží jazíček, který se vypichovátkem zasune a drátek se i s pinem vytáne ven z konektoru.
Jde to i natvarovanou kancelářskou sponkou, ale musí se to umět. Sponku ohneš do "U"a splácneš k sobě co nejvíc, aby ti vznikl tvar jakoby dvou II a ty tam strkáš na každou stranu současně. Tedy mezi pinem> II PIN II Nebo ustřihneš a pak spájíš a zaizoluješ smršťovačkou (samosebou ji navlékneš před spájením).
Děkuji super,právě že potřebuji uplně vyndat elektriku k stahovačkám,kabel mi vysí pod zrcádkem z vnitřní strany...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.