Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Passat B5 za 60 tisíc

Od: pek77 odpovědí: 12 změna:

Ahoj lidi, je mi 18 a mám našetřený peníze a chtěl bych koupit auto. Koukal jsem se na Passaty B5 před faceliftem 96-00. Víte o nich něco? Na co si dát pozor? Kamarád který shání auto pro celou rodinu tak říkal že projede pár bazarů v německu. Chtěl bych TDi. Ale nevím jakou variantu vybrat. Kdybys te poradili na co si dát bacha tak budu rád...Dík

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

punker*
hodnocení

0x

Má blbě řešenej podvozek,takže až bude potřeba udělat novej tak se trochu prohneš,ale jinak asi nic proti,taky sem o něm uvažoval :)

hanher*

Řešenej ho má dobře, ale ne na naše silnici.

Na nich nevydrží ocel, natož hliník :)

nu*
hodnocení

0x

jedině TDi 81 kW

bacha na přední nápravu a na balkánské prodejce

jediný problém by mohl být s přední nápravou, a to u těch balkánců

hliníková náprava vydrží i víc jqak 300 tis km, ale viděl jsem měnit ramena už po 80 tis, jde jen o to zda s autem jezdí člověk nebo hlupák

pek77
Takže brát variantu 81 kw nebo 84kw?
nu*

jedině 81 kW, je to staré věčné tédííčko, 85 kw bylo pédéčko, to se montovalo do posledních modelů 3B a pak něco do 3BG, pédéčko nebrat , jedině TDi 81 kW, značení typu motoru je AFN

emisní norma je euro 2, takže 3 tis ekodaň

doplněno 25.11.13 18:52:

suchen.mobile.de/...

po tolika letech přední světla moc nesvítí, vyměníš je za čirou optiku, k tomu 17 litá kola -antracit, vyleštíš atd

pek77
hodnocení

Dík za rady. Teď budem hledat hezký kus.. Všem díky

pek77
hodnocení

Ahoj, to otravuju zase já :) Ale jenom jsem se chtěl zeptat co je zapotřebí ke koupi auta z Německa. Kamarád už jel do Německa se podívat na dva passaty, ale mě by zajímalo co se všechno musí udělat aby se auto přihlásilo u nás. Díky

k2

Hledejte, je tu o tom mraky temat.

pek77
hodnocení

Tak se musím pochlubit co jsme s kamárádem dovezli. Passat kombi, černá barva, Highline. 1.9 TDi/81 kw. Jezdí to super.. Díky za rady... Akorát bych potřeboval rozleštit trochu přední světla a potřeboval bych poradit nějaké dobré žárovky.

nu*

čirá tuningová světla, žárovky osram silver light a namonovat světla pro denní svícení

buss
hodnocení

0x

Zvaž, když máš 60 000 Kč, zda není lepší něco přidat na novější, třeba přes půjčku, pokud jsi schopen splatit.

k2

Doporucuji cist cele tema.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]