Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, je mi 18 a mám našetřený peníze a chtěl bych koupit auto. Koukal jsem se na Passaty B5 před faceliftem 96-00. Víte o nich něco? Na co si dát pozor? Kamarád který shání auto pro celou rodinu tak říkal že projede pár bazarů v německu. Chtěl bych TDi. Ale nevím jakou variantu vybrat. Kdybys te poradili na co si dát bacha tak budu rád...Dík
jedině TDi 81 kW
bacha na přední nápravu a na balkánské prodejce
jediný problém by mohl být s přední nápravou, a to u těch balkánců
hliníková náprava vydrží i víc jqak 300 tis km, ale viděl jsem měnit ramena už po 80 tis, jde jen o to zda s autem jezdí člověk nebo hlupák
jedině 81 kW, je to staré věčné tédííčko, 85 kw bylo pédéčko, to se montovalo do posledních modelů 3B a pak něco do 3BG, pédéčko nebrat , jedině TDi 81 kW, značení typu motoru je AFN
emisní norma je euro 2, takže 3 tis ekodaň
doplněno 25.11.13 18:52:po tolika letech přední světla moc nesvítí, vyměníš je za čirou optiku, k tomu 17 litá kola -antracit, vyleštíš atd
Ahoj, to otravuju zase já Ale jenom jsem se chtěl zeptat co je zapotřebí ke koupi auta z Německa. Kamarád už jel do Německa se podívat na dva passaty, ale mě by zajímalo co se všechno musí udělat aby se auto přihlásilo u nás. Díky
Tak se musím pochlubit co jsme s kamárádem dovezli. Passat kombi, černá barva, Highline. 1.9 TDi/81 kw. Jezdí to super.. Díky za rady... Akorát bych potřeboval rozleštit trochu přední světla a potřeboval bych poradit nějaké dobré žárovky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.