Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicia- skoky napětí

Od: adel* odpovědí: 2 změna:

Ahoj všichni. Mám felicii 1,3mpi, 1997. V poslední době mě u ní začaly zlobit napětové skoky. Dříve se objevovali občas během jízdy. Projevovalo se to vypnutím rádia, když bylo puštěné topení,tak se více rozhučelo, světla a kontrolky se více rozsvítily. To ale otravovalo tak maximálně 2x do měsíce při každodenní jízdě. Dnes jsem nastartovala, zapnu rádio,topení, světla a v momentě,kdy přidám plyn se rádio vypne, světla rozjasní atd. Nechce se to auta ale pustit, jedině v momentě, kdy přeřazuju a sešlápnu spojku,nebo motor běží na volnoběh.

Nemá s tímto někdo zkušenost? Bojím se, abych třeba ještě nevyhořela. Moc děkuji za rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hujer123*
hodnocení

4x

Problém regulátoru napětí alternátoru. Dej to opravit, než odpravíš akumulátor případně nejakou elektroniku.

martinhajek*
hodnocení

2x
Regulátor stojí 120Kč, kup si ho a ať ti ho tam někdo namontuje, je to otázka dvou šroubků a jednoho kablíku.
Felicia- skoky napětí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]