Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nevíte někdo jaké příjdou uhlíky do ventilátoru topení Citroen Berlingo 1,6 16V r.v. 2001? Díky za infíčko. Hezký večer
pokud si troufáte na jejich výměnu tak přece není problem to rozebrat a bud sehnat nové dle původních a nebo sehnat jakékoliv větší a upravyt je dle potřeby
Copak troufnu si na cokoli, teď jsem měnil výkonové tranzistory a zjistil jsem že by stálo za to vyměnit i uhlíky v motorku. Problém je jen v tom že motorek je zpět v autě. Zítra jedu do města tak že bych se po nich podíval. Myslel jsem jestli nebude někdo vědět přesně typ, který tam má přijít.
Zkoušel jsem na serviceboxu ( service.citroen.com/... musíš se registrovat ) ale tam u berly tento detail není.Zkus kouknout opět do odkazu co jsem Ti zde umístil minule.
ani nevim kde se dájí koupit já je vždycky vezmu elektrikářům v práci a dobrousim je dle potřeby. A řekl bych že podle auta je stejně nikde neseženete jedině celý motor
U uhlíků je ideální je vyndat změřit rozměry něco na něco a podle toho na netu(případně nahned někde v železážství) nejbližší podobný rozměr a popřípadě doupravit...Je to nejrychlejší a nejlevnější způsob řešení...Nedavno jsem takhle řešil uhlíky do el.motoru pračky někde asi za padesát korun,přičemž jakože "originály" stály přes dvacetinásobek(samozřejmě jsem si je poupravil a slouží stejně tak jak "originály")
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.