Nejste přihlášen/a.
Zdravim
podařilo se mi získat Babettu 215 v super stavu ale chtěl bych je předělat na 210 prý to jde ale víc hlav více ví...
nemáte s tim někdo zkušenosti nebo foto?
Foto : facebook.com/...
Děkuji
dal bych tam karburátor dellorto, stojí 900 kč i s tlumičem sání, zkrátil bych koleno výfuku, zvětšil o 1-2 mm díru v tlumiči výfuku a pořádně seřídil zapalování...dá se to zatunit aby to jelo 70 km h ale pak to neubrzdíš
doplněno 20.11.13 08:29:pokud jezdíš po rovince lze ještě vyměnit hnací řetězové kolečko za větší, stačí o 1 zub, kolečky jsou s 12-13-14 zuby
nakonec jsem sehnali levně díly a vzhli jsem se na 210... jenom nevime co má bejz za závlačky na týdle hřídelce?
v obchodě je nemaj...
Tak nakonec se to povedlo děkuji za rady facebook.com/...
babeta je dobrá tak do 10 km do práce nebo na ryby, vylešti jí , prodej a doplať si něco na skůtra, lepší než babča je manet korado s 2kW motorem ten jede 50 km v pohodě a je pohodlnější, výhodu je že nepodléhá registraci
tuneři mění velkou zadní rozetu za menší z 207,dávají tam válec z babety sting co má 6 propouštěcích kanálů atd
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.