Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
mám takovou zvláštní věc. Mám Octavii II 77kw a při přidávání plynu něco jakoby duní v motoru, nechal jsem měnit špatné turbo cca před 5tis, filtry jsou vyměněny, výfuk ok. je to zvuk jakoby by nedoléhal někde výfuk. Ve škodovce mi řekli že je vše v pořádku na diagnostice nic není, ale zkrátka dřiv to nedělalo. V otáčkách zvuk normal
díky ze odpo.
Hadrou přiduste výfuk. Pokud někde netěsní, začne v tom místě syčet.
doplněno 20.11.13 11:09:Taky si na blbé zvukové projevy stěžují lidi, co namontovali tenký ošizený výfuk z Polska.
doplněno 20.11.13 13:23:Nemájí dostatečnou tuhost a jsou často schopny v nějakém pásmu otáček rezonovat.
Zdravím, mám stejný typ auta předpokládám že to je 1.9TDI něco podobného se mi stalo ale myslel sem že to je normálka protože je to PD (vstřikování pod tlakem) ,ale zjistil sem že mám špinavý EGR ventil začerněný od spalin a cca po roce ježdění při jízdě nastala obrovská rána a auto jak kdyby stratilo výkon a mělo traktorový zvuk. V servise mi řekli že to je spojovací trubka od EGR ventilu. Na té trubce jsou nalisované ty spojovací konce na šrouby a ten spoj se povolil, a přes ně profukovalo proto byl špinavý ten ventil no a pak se to oddělilo úplně.Výměnou trubky se výrazně znížila hlučnost a EGR ventil je pořád čistý.Nemusí to být zrovna váš případ ale může to být ono. jinak k té trubce EGR ventilu je tolik věcí že se tam tak lehce nedá dostat takže pokud nejste mechanik nebo něco podobného radši to svěřte odborníkovi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.