Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych zítra nebo ve čtvrtek svézt ze Svitav do Prahy a zároveň naložit pár osobních věcí. Není jich moc, vejdou se do každé osobního auta, ale jsou poměrně těžké, takže to nejsem schopen zvládnout sám tím, že bych použil např. vlak nebo autobus. Bohužel všichni kamarádi jsou v práci a já auto nemám. Jsem samozřejmě ochoten za to zaplatit. Nevíte, na koho bych se mohl obrátit?
Zadarmo to nechci, ale taxík na takovou vzdálenost by mě přišel tak na 5.000 Kč. Měl jsem spíš na mysli to, zda neexistuje nějaký internetový portál, kde by se lidé mohli na podobné poptávce domluvit. Je totiž jasné, že přes Svitavy do Prahy lidé jezdí a dost často i s prázdným autem. Takovému člověku by se mohlo hodit, kdybych mu přispěl 1000 Kč na benzín. Pomohlo by to mě i jemu.
Šibeniční termín. Díval jste se na ,,spolujízda,, nebo i v Annonci byly nabídky. Též si zadat svůj inzerát. Vylepit svoje inzeráty ve městě, nebo naházet jich pár do schránky, ptát se kamarádů, známých, nemají-li oni své známé s jízdou do Prahy. Oslovit důchodce mající přívěsný vozík a ctějí - li si něco přivydělat.
Kolik to vazi?
Toptrans a podobni jezdi relativne velmi levne.
Pokud nesezenete jiny odvoz, je toto nejschudnejsi cesta.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.