Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felicie blinkry - občas neblikají/netaktují

Od: katayama odpovědí: 5 změna:

Zdravím, měl bych dotaz ohledně blinkrů u Felicie.

Občas se mi stane, že během cesty (většinou delší) mně přestanou blikat blinkry - pouze svítí, netaktují. Už jsem tam měl 2 nové páčky blinkrů. Jedna z východu odešla téměř hned po výměně, originál páčka vydržela déle, ale nyní již také občas přestane fungovat. Při blikání se zapnutýma dálkovýma se občas stane, že se světla přepnou na potkávačky a po vypnutí blinkru svítí dálkové spolu s potkávačkama. Po vyhožení blinkru na druhou stranu potkávačky někdy zhasnou a svítí zase už jen dálkové.

No je to prostě nějaké divné a dalších 600,- za novou páčku se mně nechce vyhazovat. Setkali jste se někdo s podobným problémem? Díky za případné rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

špatná kostra

katayama
hodnocení

Díky za odpověď. Dá se špatný ukostření nějak zjistit / změřit?

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Tipnul bych si na vadný přerušovač směrových světel.

katayama
hodnocení

Díky za odpověď. Ten vadný přerušovač by mohl způsobit vyhoření směrové páčky? Protože po výměně té páčky to vždy nějakou dobu fungovalo a až po čase se ten problém zase začal ojevovat.

katayama
hodnocení

Jo, byl to ten přerušovač. Zmněnil jsem opraváře a ten na to přišel hned...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]