Nejste přihlášen/a.
podrobný popis je prohnilou micru dát sešrotovat a koupit si jinou, v německu jsou pěkné za cca 2 tis eur a z itálie nereznou protože tam se nesolí
Kdyz nejsou finance, jezdete na kole.
Ma pritel moznost svaret nekde COckem? Umi to vubec? Je schopny tam ty prahy napasovat? Vite, ze prah je nosnou casti auta a vicemene i bezpecnostnim prvkem? Myslite, ze budou shnile jen ty "vnejsi potahy" prahu a nosniky pod nimi budou OK?
Vy si to predstavujete jak Hurvinek valku...
K2 má pravdu, jestli s tím nemá zkušenosti a bude to dělat podle rad z internetu, tak se může taky stát, že se ti to na přejezdu zlomí. A to nemluvím o vercajku.
Nikdo tě tady neuráží, jen upozorňujeme, že prahy držej celý auto pohromadě, protože má samonosnou karoserii a když to udělá neznalec, tak se může zlomit - viděl jsem to na vlastní oči a je to fakt zážitek. Taky šlo o amatéra, co si přečetl jednu knížku a měl dojem, že je schopen zkonstruovat raketoplán.
Když je šikovný tak by to mohl zvládnout s cočkem,ať si zkusí sváry nejdřív na nějakým plechu. Každý tu píše nesmysly. Já se učil svařovat sám nikoho jsem na to nepotřeboval a svařuju si doma sám auta.Záleží jak je to hnilé no jak tu někdo psal že to může být hnilé i pod prahama by byl problém.Každý se učí všechno sám ,nikdo ho to nenaučí a musí zkoušet.Záleží pak na šikovnosti,ja to uměl za den svařovat .Pak musí správně nastavit ceočko aby to moc nepropaloval ten plech to se musí taky vychytat.Jak řikám ať zkouší na plechu nějakém.
No chce to mít vercajk pořádnej ,jak tu píšou může se to zlomit. No musel by to dobře svařit to je pro začátečníka těžkej ukol,jak psal i demijan záleží jak je šikovnej a tvořivej.znám co jsou tvořiví a šikovní tak si udělaj doma vše,ale je tu otázka ale . Jestli mu věříte ať to zkusí ,jestli ne tak najít ve vesnici nebo někoho ve městě co by to svařil za hubičku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.