Nejste přihlášen/a.
Včera jsem jel a cca 15.km před cílem mi začala svítít kontrolka dobíjeni.Jak jsem dojel do cíle,tak jsem zkusil nastartovat a baterka byla vvybitá.Dal jsem ji nabít a byla nabitá za 3.hodiny,musel jsem dolít do všech článku vodu,byla úpně suchá.Dal jsem ji zpět do auta ,a při jízdě se rozsvítilo dobíjení,a cca po 10.km jsem se vrátil a zaparkoval,a zkusil jsem znovu nastartovat.a byla opět vybitá.Baterie ma 4.roky,mam felici 1.6.r.v. 1996,Mam dotaz může být "mrtvá" baterka,nebo je to alternátorem?Jde mi o to at nekoupím baterku,a bude v háji alternátor.nebo ať nenchám vyměnit alternátor a bude to baterii.Díky.
doplněno 19.11.13 13:12: Při měřeni jsem naměřil 12.4.V,a při nastartování a zapnutí světel byla hodnota 11.5.V,při volnobêhu problikovala kontrolka dobíjení,při zvýšení otáček na 2-3.000.kontrolka dobíjeni zhasla.tak to bylo uhlikama v regulatoru,vyměnil jsem uhlíky a vše klape.Díky všem za pomoc
přeměř dobíjení mělo by to na volnoběch dávat 13,8-14.2V a to to napětí bys měl naměřit i při přidání plynu cca 2-3000 ot jak naměříš mín či víc je to na opravu altíku moh v něm odejít již víše zminovaný regulátor nebo náká dioda
pokud to přebíjelo mohl si odpravit i baterii opravil bych nejdřív alternátor pak dolil baterii a nechal jí celonočně na nabíječce no a pokud po tom nabíjení do týdne klekne budeš muset koupit novou
doplněno 19.11.13 13:23:takže ti to nedobíjí vůbec vyndat altík a zjistit proč možná bude jen stačit vyměnit uhlíky a srovnat sběrací kroužky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.