Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych prosím poradit s výběrem komponentních reproduktorů 13 cm do auta, jelikož jde použít jen přední repro tak bych chtěl nějáké lepší (i tak v autě nečekám žádnou bombu) Výšky bych chtěl hodit nahoru. U těch basovejch nepotřebuju ten okrasnej kryt nevím jestli to je pak levnější (auto má vlastní kryt). Cena nejlíp kolem 1000, ale pokud je něco výrazně lepší tak třeba i 2000. Díky
mám ve Focusu komponentní repro Hertz. originál byly ovály, tak jsem musel udělat redukci z překližky (dá se to koupit plast). výhybku do dveří a výškáč do plastu rohu dveří proti zpět.zrcátku. stejně to mám udělané vzadu, ale zn.Crunch.
doplněno 19.11.13 09:03:ty kryty u toho jsou, ale nepoužil jsem je samozřejmě. zapojeno bez zesilovače, v kufru SW Blaupunkt + zesík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.