Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat vhodnou samolepku?

Od: zelenac* odpovědí: 10 změna:

Potřebuji si sám vystřihnout různé tvary, tak sháním jestli není třeba nějaká nabídka ve formátu A 4 a pod. v různých barvách.Celé role se nevyplatí. Raději bych koupil nějakou samolepící sadu, ale bohužel- nic není! Bude to na " zamaskování" různých defektů na karavanu. V různých e- schopech se nabízejí na boky aut různé tuningové možnosti, ale člověk by se na dobírku asi divil. Potřebuji tu klasickou samolepku ze které se odtrhne na zadní straně papír a ona už má na sobě lepidlo.Ani nevím, jak se tato varianta dnes jmenuje. Někdy právě na netu vidím návod na lepení pomocí vody, tak jsem z toho trochu zmaten. Kdysi jsem za 200Kč koupil na boky aut celou sadu různých tvarů, stačilo vybrat barvu, vystříhat co je třeba a nelepit. dnes je problém. Nevíte o něčem za rozumný peníz? díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

0x

Zdravím, zkuste se obrátit na nějakou tiskárnu ve Vašem okolí. Tam většinou mají samolepící folie v ruzných barvách.

hodnocení

0x

Samolepící tapety se běžně prodávají a lze koupit třeba i jen deseticentimetrový proužek. Navštivte papírnictví, specializované prodejny nebo supermarkety - výběr je veliký jak v dezénech dřevin, kamene nebo jednotlivých barev...

doplněno 20.03.09 13:35:

Jak patrno, jsou k mání:
zbozi.cz/...

doplněno 20.03.09 13:47:

Mimo? Nejsou to snad klasické samolepky?

zelenac*
hodnocení

Strejdo jsi nějak mimo!

mouse*
hodnocení

0x

Já jsem koupila samolepky před časem v Lidlu, ale nemají je tam pořád, jen jednou za čas a stojí role 39kč. Drží perfektně, akorát vyšisují na slunci barvu. Jinak bych zkusila autopotřeby, nebo papírnictví, případně pak už jen specializované firmy např.: autosamolepky.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Samolepicí tapety DC- FIX mají tak široký sortiment povrchů a vzorů,že je na to katalog o 150 stranách.Mimo řadu pěkných a vhodných desénů v rolích jsou i samostatné polepky,které tady prezentuji.Jso tištěny na průhladné folii a stačí od oka vystřihnout a nalepit.

JABRAKA

Kde sehnat vhodnou samolepku?
zelenac*
hodnocení

Jabrako, povrch i nového karavanu je vyroben z hliník. plechu , který není rovný, ale samá jakoby boulička. Z toho plyne, že samolepka musí být speciálně velmi slabá aby okopírovala tyto bouličky a současně vydržela extrámní teplo. U moře na tom neudržíš ruku. Já vím, myslíš to dobře, ale to nejsou dvířka u kuchyně, které jsem už lepil před 30lety nebo se mýlím a zaspal jsem trochu dobu? nic ve zlém!

mouse*

Zkuste nadhodit dotaz na speciálním fóru o karavanech, tam vám místní fandové jistě dobře poradí! *slunce*

caravan24.cz/...

zelenac*
hodnocení

Jsem tam aktivním členem.

rumcajs*

zajdi do nějaké reklamní agentury tam mají spešl folie já to taky dělal na karavanu jestli máš zájem na car.24 jsem taky člen nick mirek pošli SZ napíšu víc

jabraka*
hodnocení

0x

Podívej se ještě na tyto odkazy,Je to na převlek automobilů speciální folií.

JABRAKA

trieste.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]