Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyby ve VAGu Toledo 1.9TDi

Od: kaspar999* odpovědí: 10 změna:

tohle to mě vyjela diagnostika.. jak to odstranit? nechce mě chytnout auto.. starter toci, ale nechytne.. Seat Toledo 1.9TDI 66kw
Díky :)

VAG-COM verze: IHR 304.0
Autosoft
Èíslo dílu øídícího modulu: 028 906 021 FN
Komponent a/nebo - verze: 20SG 1440
Kódodvání softwaru: 00002
Kód opravny: WSC 30001
5 Nalezeny chyby:
17978 - rid.jedn. motoru zablokovana
P1570 - 35-00 - -
00550 - Regulace pocatku vstriku
17-10 - regulacni diference - Sporadicky
65535 - rid.jedn. vadna
37-10 - Defekt - Sporadicky
00626 - Kontrolka doby predzhaveni (K29)
31-00 - preruseni n.zkrat na kostru
00513 - Snimac otacek motoru (G28)
03-00 - zadny signal

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

skus jiný relé 109

doplněno 18.11.13 14:10:

to relé napájí ŘJ motoru občas ho stačí vyndat vyčistit a proletovat studený spoje

Hlavne bude asi problem s tim snimacem otacek
doplněno 18.11.13 19:11:

tohle je jen čumící otvor... snímač otáček bych řekl že je někde pod olejovym filtrem ale nevim jistě...stáhni si dilenskou příručku... bude tam i postup otestování

kaspar999*
hodnocení

A to cidlo otacek najdu kde? nemělo by být na setrváku? mě tam asi chybí.. viz foto

Chyby ve VAGu Toledo 1.9TDi
Chyby ve VAGu Toledo 1.9TDi #2
kaspar999*
hodnocení

OK. jdu to zkusit.. Díky pak dám vědět

já jsem s tím sice neexperimentoval ale pokud nemá jednotka napájení, tak z čeho je pak napájena pro vyčtení chyb atd? to ji jako napájí kabel?

kaspar999*
hodnocení

Tak na konec to bylo tím relátkem.. proletoval jsem znova jeden kontakt a už to jede :) děkuji za radu :)

já osobně vozím jedno relé 109 v záloze neb je schopný kleknout i za jízdy a to je pak na odtahovku :D

kaspar999*
hodnocení

Taky si ho koupím no... Necelý měsíc jsem se s tím sr*l :-D a taková prkotina to je... Díky ti ;)

den333
hodnocení

0x
Doporucuji si stahnout program VIS. (vag info system). Zadáte tam čisla chyb a vypíše vám to podrobnosti + tam sou rúzné návody pro praci s VAGem.

stihl
hodnocení

0x

pripadne to rele 109 mam nove nepouzil sem ho,protoze zavada byla uplne jinde kdybys mel zajem muzem se domluvit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]