Nejste přihlášen/a.
tohle to mě vyjela diagnostika.. jak to odstranit? nechce mě chytnout auto.. starter toci, ale nechytne.. Seat Toledo 1.9TDI 66kw
Díky
skus jiný relé 109
doplněno 18.11.13 14:10:to relé napájí ŘJ motoru občas ho stačí vyndat vyčistit a proletovat studený spoje
tohle je jen čumící otvor... snímač otáček bych řekl že je někde pod olejovym filtrem ale nevim jistě...stáhni si dilenskou příručku... bude tam i postup otestování
já jsem s tím sice neexperimentoval ale pokud nemá jednotka napájení, tak z čeho je pak napájena pro vyčtení chyb atd? to ji jako napájí kabel?
Tak na konec to bylo tím relátkem.. proletoval jsem znova jeden kontakt a už to jede děkuji za radu
já osobně vozím jedno relé 109 v záloze neb je schopný kleknout i za jízdy a to je pak na odtahovku :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.