Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení dá se ušetřit?

Od: iskiii* odpovědí: 6 změna:

na zelený kartě jsou označené státy kde dané povinnéručení platí to ví asi každý mě ale zajímá jiná věc já od někoho slyšel že se dá na povinným ručením ušetřit tím,že v pojištovně nahlásím že chci mít povinný ručení platný jen v ČR a tím pádem se zlevní pojistka,je to pravda?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

0x

pochybuji, nikdy jsem o tom neslyšel. je to pojisteni odpovednosti za skodu za vozidlo at je kde je.

joudic*
hodnocení

0x

samozrejme, ze se da usetrit... zrovna jsem odeslal vypoved pojisteni na Uniqa, nejlevnejsi vychazi ČPP podle kalkulace... schvalne si to vypln a spocti top-pojisteni.cz/...

doplněno 17.11.13 14:12:

1.6 mi vychazelo CPP za 2300, samozrejme je to ta nejlevnejsi varianta s malym krytim

cyril*

Tak to Vás pěkně natáhli. Za 1,6 u ČPP 1.649,- Kč

zabu

R19diesel, Wuestenrott, 1800 ročně.

buss
hodnocení

0x

Ano, dá furt chodí abídky, některé tak lákavé, že bymi museli peníze ještě vracet. Ale Karla Savková nabízí: Můžete tak získat povinné ručení již od 1240Kč!

doplněno 17.11.13 19:42:

Ta nová tvrdá klávesnice a zvyk na starou.

buss
hodnocení

0x

Obvolat pojišťovny..., vzít jen základní pojištění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]