Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SUB z autorádia do reproduktorů?

Od: slamlu* odpovědí: 4 změna:

Zdravíčko lidi :), mám dotázek... vlastním autorádio s výstupem na SUB (RCA kabely), na to jsem měl napojený aktivní subwoofer a cajk samozřejmě. Zesilovač mi bohužel už vypověděl službu, ale reproduktor je stále v pořádku. Tudíš přemýšlím nad jednou věcí... bude hrát když z výstupu SUB z autorádia povedu přímo kabely na vstup do +- reproduktoru?... udělal bych na tom reproduktoru taky cinche. Díky :)

PS: Reproduktor není silný... může mít okolo 35W, tudíš by ho rádio mělo utáhnout si myslím. Zesilovač speciálně k reproduktoru nepotřebuju ne?... v rádiu je taky přeci zesilovač na výstup 2x přední a 2x zadní (4x50W). Nevím právě ale jestli ten výstup SUB má stejný učel jako ty výstupy na přední, zadní repro. Díky za opovědi :).

PPS: Když bych to samozřejmě napojil na třeba výstup zadních repro, tak to hrát bude... o tom žádná. Ale pokud by to hrálo na SUB výstup takhle jak píšu...bude to lepší, mohu pak přímo jen na SUB nastavovat BASSy a limitovat dolní propust.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Subvoofer je živen signálem z vlastního zesilovače.Pokud jsi ho napájel z linkového výstupu rádia,tento signál stačit nebude.Musíš použít výkonový výstup,tedy ten , který je přiveden z radia na reproduktory.Pak samozřejmě nepůjde korigovat nic.

JABRAKA

slamlu*
hodnocení

Díky, pořád jsem na tím přemýšlel :)

olaf71*
hodnocení

0x

z výstupu na SW jde jen signál, tak to hrát nebude

slamlu*
hodnocení

Jasně, hrát to nemůže.. je to jen signál, který nemá se zesilovačem v rádiu nic společného. Asi teda :D, díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]