Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povinné ručení vozidla v den nákupu?

Od: kemo® odpovědí: 4 změna:

Jak je to s povinným ručením u automobilu?

Pokud si kupuju ojetý vůz,mohu si sjednat povinné ručenní v den nákupu vozidla (v den sepsání kupní smlouvy) pokud ještě bude mít původní majitel platné "svoje" povinné ručení?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

abcd*
hodnocení

0x

ANO, můžete, platit povinné ručení může uplně kdokoliv, nezáleží na tom, kdo je majitelem vozidla.

k2
16.11.13 20:21
hodnocení

0x

Ano.

buss
hodnocení

0x

Chápete tu povinnost správně, ne tak mnozí. Ideální je se domluvit, kdy prodejce pojistku "zruší", aby nebyla prodleva a neozvala se ČKP.

hodnocení

0x

Ideálně-večer jsem koupil auto ,po podpisu 19:00 chtěl prodejce domů (byl z městečka cca 50 km vzdáleného a byl ochotem přijet,pkd bych nekoupil,zaplatím náklady na cestu!) ,busem,-tak jsem jej odvezl,on mi půjčil zelenou,po návratu v cca21:00 jsem sedl k PC a do 22:00 jsem měl PLATNOU prozatímní zelenou i smlouvu o PR a do 3 pracovních dnů original!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]