Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto za 40 000 Kč

Od: pege odpovědí: 20 změna:

Ahoj lidi, mám našetřený peníze na auto. Vím není to moc ale na první auto to bude muset stačit. A potebuju poradit jaké vybrat. Teď jsem jezdil 3 roky s felicií. Rád se svezu rychle. Potřebuju auto který bude schopný mě odvézt do práce, nesežere mě a bude sním i sranda... Existuje vůbec něco za ty peníze? Díky

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Ahoj, co to znamená, že s autem bude sranda? A solidních aut do 40 000 je spousta, pokud je člověk rozumný a nemá moc prostředků, tak v pohodě sežene levné auto.

pege
hodnocení

Aby bylo živější, a člověk měl z jízdy radost.

jmhad*
hodnocení

0x

Já mám radost z jízdy s obyčejnou feldou.Ekonomická rychlost je u každého vozu 70 a přes 90 se občas se paltí policajtům.No přeci jim nebudu přispívat na výplaty a Babišovi 2 kačky z každého litránku pro jeho pipinu.

kahsa*
hodnocení

0x

Doporučuji Octávku 1.9tdi, klidně tu první rv.1996 přesně tuto mám (66kw + nějaký čip, najeto přes 415tis. a bez problému, mám jí jako pracovní auto a skoro děnně najedu 100-150km) spotřeba supr 4,5litru, náhradní díly jsou levný a dostupný.

doplněno 16.11.13 19:36:

ještě proč jsem si vybral octávku. Vybral jsem si jí protože není na první pohled poznat jak je stará, já teď měním starej interiér (šedivej) za novější (černý) a je to paráda. takže vlastně nikdo nepozná jestli to je 1996 nebo 2006 (to myslím s nadsázkou, jistě jsou tam věci, přední a zadní světla, přístrojovka a palubka. toto vše jde, ale postupně vyměnit za malé peníze. já sehnal kompet vnitřek, bez sedaček za 6tisíc)

Hlavně nekupovat octávii v benzínu! to je pravej opak nafty, jak ve spolehlivosti tak spotřebě.

pege
hodnocení

Já koukal po oktávkách ale seženu za 40 hadrů aspoň trošičku zachovalý TDíčko?

kahsa*

před dvěma lety jsem tu svou koupil za 60tisíc. takže věřím že seženete. asi bych se vyhnul byzarů. a dal si třeba inzerát " koupím octavii v naftě do 40tis" přesně takhle sem to napsal já a do tří dnu jse mi ozval pán.

ještě takové doporučení, nekoukejte na km. to je uplně zbytečná věc, možná akorád kvůli této kravině přijdete o ten vhodnej vůz.

mě je sympatičtější auto s 300tis/km než ze 150tis

jarin69

S tim muzu jenom souhlast.Vyhnul bych se bazarum.Solidni auto za slusnou cenu jde sehnat i u soukromnika.Zalezi na tom co od toho auta potrebujete.Ja chtel auto jenom na to aby mne dovezlo do prace,pak na zahradu a potom domu.cca 10km denne.koupil jsem skodu octavii 16 v plynu a jsem nad miru spokojenej.dal jsem za ni 27tisic a ted si jenom chrochtam.Pokud muzu radit koukejte po soukromych inzeratech.ne bazary.at se dari.preji pekny den.

demijan*

Jasně za 40 000 tdi? :D .. Určitě neseženeš ,když už tak šrot.

vlasatec*
hodnocení

0x
Peugeot 106 1.5d malý hravý levný, spolehlivý a sežere i hranolky.

iskiii*
hodnocení

0x

xantia 2.0Hdi 80kw a nebo pro zábavu xantia 3.0 140kw cena aut od 20 do 40tis podle roku atd.

demijan*
hodnocení

0x

Co takhle lada 21044 1.7 motor žere málo ,je to stříkačka ta moc nežere ,je to zadní náhon a má silný motor dá i tdi octávu vyzkoušeno . Je to sice staré rok 1997 a vejš ,ale dá se sehnat těžko ,ale vim kdo jí má i prodává. S tím by sis užil srandy až až. A nebo seat leon a nebo seat ibiza novější model. Co ti tu raděj ty vrány :D za 40 tdi tak možná kaputo,nebo xantie? no prostě no comment.

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný den, pokud chcete něco zábavného a rychlého, zároveň i univerzálního, je jediná možnost, auto jako Octavia to ale určitě není, ta je možná všechno, jen né zábavná :) 100% doporučuji Ford Focus mk1, za ty peníze se dá sehnat, s benzínovým motorem je na výběr několik variant, ty nejrozšířenější jsou 1,6 a 1,8 pak tam je 2,0 :) takže je jen na Vás, já doporučuji tu 1,8, spotřeba docela v pohodě a navíc i výkonu dostatek... no a o zábavnosti, reakcí a zpětné vazbě u Focusu se snad nemusím ani zmiňovat, to je úplně jiná liga... :) takže ve stručnosti, Vaše nároky splňuje do puntíku jediné auto, Ford Focus :)

demijan*

Ano a nebo ford focus. S octávkou si neužiješ nic,nudný auto + plasty v interieru jsou tak laciné a chudé. Jak radím já a nebo gocars ,ale šel bych do focuse!

honza123*

ford focus mohu taky doporučit. Mám 1.6 a velká spokojenost.

jarin69

Kdyz uz zminujete plasty v interieru tak jedine audi.

cutter1*
hodnocení

0x

Ted prodávám a4 b5 1.9 tdi afn 81Kw najeto 265 000...cena 38 000

jyri*
hodnocení

0x

také jsem to takhle řešil nakonec jsem skončil u 1čkové octavie

georgc*
hodnocení

0x

NISSAN PRIMERA P11 2,0 - to tě sveze, že se ti budou ježit chlupy, a spotřeba poměrně solidní ... nemusíš měnit rozvodový řemen, má to řetěz jako felda , spolehlivé auto

georgc*

ještě přidám loňskou recenzi - a odpověď na tvou otázku je v poslední větě recenze (vlastně je to taky takový dotaz :) )

autickar.cz/...

jane*
hodnocení

0x

Ahoj prohlidni si tipcars.cz nebo www.trhpoptavek.cz tam si vyberes uplne v pohode :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]