Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nalil jsem do nádobky ostřikovačů u Fabie nemrznoucí směs, kterou jsem naředil vodou. Dělám to tak vždy a pozoroval jsem postupně menší průtok a letos mi to chvilku stříkalo a najednou přestalo. Mám podezření, že mi ta látka zrosolovatěla a ucpala mi přívody. Jak se k nim dostanu nebo je nějaká finta, jak je propláchnout? Děkuji
doplněno 16.11.13 14:10:Tak jsem tam nalil víc vody a pohrál si s čerpadlem - pořád zapínal a vypínal a najednou se to pomalu a jistě rozchodilo. Asi tam bylo něco, co chtělo rozředit... Děkuji všem za snahu mi pomoci.
stalo se mi podobne , ze to nestrikalo a ucpalo se to primo v tech tryskach co rozprasujou kapalinu , tak jsem je pristouhl a dobre
doplněno 16.11.13 12:02:*prostouchl
A čím? Píchl jste jen do trěch trysek? To už jem také zkoušel drátkem a nic. Asi to chce vyčistit hadice, ale nechce se mi demontovat půl auta Tak nevím, jak na to
odpoj hadici s odstřikovačů a skus jestli stříká voda ze samotný hadičky mám takovýho tucha že problém bude s píš s motorkem odstřikovače nemusí už dávat ten správný tlak
Lej neředěné kapaliny (zimní na -30) a v létě letní nebo jen destilku.
Jinak hrozí zamrznutí nebo vodní kámen a postupně se zanáší soustava nebo odchází čerpadlo. Pak není divu...
Jednou mi u služebního auta pomohl ocet z chvilku odstáté varné konvice (cca 60°C). Nalil jsem do prázdné nádobky a stříkal.
Pěkný smrad, ale soustava byla průchodnější a byl i vyžší tlak
Né každý výrobce uvádí správnou hodnotu, na kterou je to naředěno předem a né vždy se to rozředí přímo v nádobce v autě (dolitím čisté destilky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.