Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoalarm je potřeba k tomu i centrál?

Od: pompoo odpovědí: 8 změna:

Zdravim koupil jsem do auta autoalarm a potřebuji i centrál? mám k tomu dálkové ovladače .

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

522xboy*
hodnocení

0x

neni potreba, jen by byli dobre zamky potreba,pokud mas nove auto

pompoo
hodnocení

no mám fabii tam to nechci dávat,ale mám veterána lada 2101 a to se dá snadno ukrást tak chci zabezpečit.

fidonet*
hodnocení

0x

Nechápu jednu věc. Pardon že odbočuji od tematu: Mě bylo řečeno že veterán, je auto nad 100 let. Takže asi není?

K alarmu nemusíte mít nic, jen alarm.

veteran je auto , ktere je v origo stavu a rika se ze je starsi vice nez 25roku ... hlavne cena jiz roste nahoru a je treba na veteranskych znackach

hodnocení

0x

Centrál potřeba není, ale než odemknete auto, musíte dálkovým ovladačem alarm deaktivovat a naopak po zamknutí aktivovat.

zepe*
hodnocení

0x

škoda alarmu na tohle asi bych dal tajný vypínač.

ale alarm neuškodí stací levný a nemusi se zapojovat s centralnim zamykáním aukro.cz/...

nebo dat levný přenosny aukro.cz/...

pompoo
hodnocení

škoda alarmu určitě není to auto má vetší cenu než nějaka felicia ba i dokonce fabia. za alarm jsem dával 1650kč

hodnocení

0x

pokud nechceš mít v autě centrál tak stačí namontovat jen ten alarm leč pokud bys chtěl kapku komfortu stačí koupit náký uni centrál bez dálkovýho ovládání ten namontovat a ovládal bys to pak pomocí alarmu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]