Kdyby jste dal jednu fotečku svýho měřáku, hned by jste se dozvěděl pravdu ze zkušenností zdejších rádců. Takto ...?, jen dohady... Z mé zkušennosti je minimální pravděpodobnost vaší obavy...
v tom nevidím problém, počítejte s odchylkou +0,3 bar a hotovo. Mám taky jeden a vím , že je to +0,2 bar. Nač kupovat další, když je ta odchylka vždycky stejná...
Pokud to není reklama, tak se dá podívat na testy pneuměřičů a na Saturn Bottero - kovový, kvalitní, přesný, ale u mnomých motoristů je nejoblíbenější česká (moravská) osvědčená značka Kovo.
Cejchovaný plnič pneumatik 10 Bar s gumovou hadicí a rychlospojkou , Aircraft
[+] zvětšit
Výrobce:Aircraft
Vaše cena s DPH797,39 KčVaše cena bez DPH659,00 Kč
Popis produktu Cejchovaná pistole na huštění pneumatik s manometrem , cejchovaný manometr Bylo provedeno testování manometru , plnič je opatřen plombou. Budík o průměru 63mm je opatřen pryžovým obalem Přehledně uspořádané stupnice Bar a PSI Max. měření do 10 Bar a 140 PSI Max. tlak : 12 Bar Gumová hadice o celkové délce 350mm je opatřena přímou koncovkou s pojistným segmentem Odpouštění se provádí stlačením tlačítka na těle pistole Na plniči je namontován trn pro připojení do standartní rychlospojky do tlakového rozvodu
Někdy je ten obyčejný přesnější než ten prošpekulovaný... Já jsem svůj měřák kdysi testoval porovnáváním s jinými, na pěti pumpách, měřením na jednom stále stejnom kole. Výsledek byl zajímavý... Dva měřáky souhlasily s mým i spolu, další tři ukazovaly odlišné hodnoty, nejen proti mému, ale i mezi sebou. Jak píše kolega výše, nějaká desetinka nehraje roli, většinou uvádí výrobce až půl atmosféry rozdílu povoleného hustění pro ekonomickou jízdu a pro komfortní. Teda pneumatika to vydrží. Otázkou je opotřebení, či už podhustěná nebo přehustěná. doplněno 11.11.13 06:26: Teď mám u mého kompresoru v garáži zdá se stejný jako píše cyril, a ten starý, co vozím v autě pro případ, ukazuje téměř stejně. Ovšem orientačně před jízdou kontroluji gumy jen tak pohledem, už to mám "v oku"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.