Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
četl jsem dost názoru, ale stále se nemůžu rozhodnout mám s toho zadního náhonu vítr a kord v zimě. Jaké s tím máte zkušenosti?
Díky
Přijde na to, kde budete v té zimě jezdit a o jaké auto vlastně jde. Při normálním provozu v 95% situací není se zadním náhonem problém, pochopitelně v zasněžených kopcích má předohrabka výhodu. Ale není to až tak obrovský problém - pro jistotu je lepší mít sebou řetězy (a umět je nasadit) případně pytel písku v kufru - jednak na zatížení zadní nápravy, jednak s ním možno podsypávat. Ovšem každopádně to chce jezdit s rozumem, což však platí pro každé auto, ne jen zadohraby.
s předním náhonem auto je nedotáčivé na sněhu ,jsem jednou jel chtěl zatočit a ono to jelo rovně i když pak přidal plyn jsem myslel že predokolka vytáhne ze zatačky a nic.. Zadokolka dobrá umět vodit na sněhu to je umění .jedině někde zkoušet.Ale volil bych zadokolku ,ale každý se na to dívá jináč
ve Škodě 105 s náhonem na zadek a těžkým zadkem vyjedu na letních co některé předohraby nevyjedou na zimních :D
když jsem na dlážděném náměstí suverénně projel kolem na místě hrabajících aut, divně se na mě dívali
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.