Nejste přihlášen/a.
Zdravím chci se zeptat když je výfuk dělán tímto stylem
může to s autem něco dělat? Spotřeba? Výkon? Nebo nějaké divné chování? Protože většina splodit půjde tím vlevo a hlavne na pravé straně je dost dlouhé vedení oproti vlevo.
předpokládám, že toto provedení máš v úmyslu si koupit...první co bych se prodávajícího zeptal... zda má schválení...homologační značku či typový list výrobce
Jste doufam smiren s tim, ze na STK to neprojde ani nahodou a PCR Vam to (pokud si vsimne) pri bezne kontrole taky asi nepochvali.
No, přijde mi trošku přehnané investovat pět litrů do výfuku, který pravděpodobně nemá ani homologaci.
Ultramegakrutopřísný sound motoru lze docílit i za pár kaček, nedávno jsem viděl jeden pěkný návod na netu - a pravda, zaujal mě až k slzám - doslova jsem řval smíchy. Ovšem originalitu těm klukům polskejm nelze upřít...
Ahoj. Tak, když to chceš jen na parádu, tak nějak moc neřeš funkci toho udělátka. Ale na parádu se to dá pořídit podstatně levněji. Viděl jsem už několik provedení jen s dvouvývodovými koncovkami v chromu a při pohledu ve stoje za autem v tom nebyl rozdíl. A kdo řeší to, co si myslí ten řidič, co jede za tebou? Ale jo, jsou určitě tací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.