Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má tohle vliv na chování auta?

Od: bazim* odpovědí: 13 změna:

Zdravím chci se zeptat když je výfuk dělán tímto stylem

zahradka.eu/...

může to s autem něco dělat? Spotřeba? Výkon? Nebo nějaké divné chování? Protože většina splodit půjde tím vlevo a hlavne na pravé straně je dost dlouhé vedení oproti vlevo.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frankielee
hodnocení

0x

Pravděpodobně se zvýší akorát hlučnost, závislost výkonu a spotřeby na výfukovém potrubí bývá u čtyřtaktu minimální.

pfpetr*

radši kup lepší kotouče nebo třeba zimní gumy . Jediný v čem ti to pomůže je to že tě zastavý pokaždý když projedeš kolem chráničů a pomahačů.

frankenstein
hodnocení

0x

jestli chceš výfukem zvýšit výkon tak musíš dát laděněj od začátku až dokonce, svody laděný a větší průměr potrubí.

bazim*
hodnocení

Ne chci to jen kvůli designu, protože moje auta nemá výfuk vidět ale práve nevím co udělá tak dlouhé vedení z druhého vývodu výfuku.

dcsport

pokud budou mit oba konce, které půjdou k sobě napasovat stejný průměr, tak je to v pořádku

bazim*
hodnocení

Takže to, že levý vývod bude oproti pravému vývodu o dost katší čili tam půjde většina splodit vadit nebude? A že bude celkově to vedení o něco delší.

we
hodnocení

0x

předpokládám, že toto provedení máš v úmyslu si koupit...první co bych se prodávajícího zeptal... zda má schválení...homologační značku či typový list výrobce

bazim*
hodnocení

Ne mám v plánu to vyrobit .. přesně na tent ostyl jak jsem poslal link v prnvím příspěvku.

k2

Jste doufam smiren s tim, ze na STK to neprojde ani nahodou a PCR Vam to (pokud si vsimne) pri bezne kontrole taky asi nepochvali.

bazim*
hodnocení

Prosil bych ještě důvody ať vím.

protože to NEBUDE homologováno?

No, přijde mi trošku přehnané investovat pět litrů do výfuku, který pravděpodobně nemá ani homologaci.

Ultramegakrutopřísný sound motoru lze docílit i za pár kaček, nedávno jsem viděl jeden pěkný návod na netu - a pravda, zaujal mě až k slzám - doslova jsem řval smíchy. Ovšem originalitu těm klukům polskejm nelze upřít...

navratdoreality.cz/...

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak, když to chceš jen na parádu, tak nějak moc neřeš funkci toho udělátka. Ale na parádu se to dá pořídit podstatně levněji. Viděl jsem už několik provedení jen s dvouvývodovými koncovkami v chromu a při pohledu ve stoje za autem v tom nebyl rozdíl. A kdo řeší to, co si myslí ten řidič, co jede za tebou? Ale jo, jsou určitě tací.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]