Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli má někdo z Vás zkušenosti s koupením auta z bazaru, a byl spokojený vystupovaním onoho bazaru, že nehrál křivou hru ( stočený tachometr, bourané apod. ) Chtěl bych si koupit svoje první auto. Shruba do 50ti tisíc. Něco jako Škoda Octavie, VW Bora či Passat nebo Seat Ibiza, Leon. Rok výroby od 99 a nalítáno max 170 tisíc. Na autobazar AAA se ani neptám, ačkoliv někteří jedinci tvrdí, že byli s tímto bazarem spokojeni. Autobazar AAA je asi jedinný co znám. Tak se ptám Vás, jestli máte nějaký co by jste mohli doporučit? Děkuji
stepanekauto.cz/... - Doporučuji ŠTĚPÁNEK AUTO ... koupil jsem tam již tři auta a nikdy žádný problém ...
hm, a zajímají tě bazary po celý republice nebo jak? !?V ceně o které píšeš už žádnou kvalitní nabídku nehledej. Děda kupoval někde v Kralupech, byli solidní, auto za 150 žeprý nebouraný a stejně se nakonec objevila výměna předního světlometu a nárazníku, ale zřejmě to byl jen městský ťukanec a takhle dnes prodává kde kdo. Podívej auta se prodávají okolo 150 - 200 tisíc v dobrým až výborným stavu ty jsi na cenové úrovni jedné čtvrtiny až třetiny a tomu bude odpovídat myslím i nabídka. Sám bych hledal vozidlo po roce v. 2000 až 02.
doplněno 10.11.13 14:45:kvalita ale je spíše přímo uměrná ceně, tedy obvykle to tak je.
Zápory koupě auta v autobazarech: -vyšší cena,neznámá historie provozu,horší nebo téměř nemožná případná reklamace atd.
Klady koupě auta v autobazaru: -široký výběr.
Proto bych preferoval koupi auta jen od přímého vlastníka,kde mám jistotu,že mi o autě řekne podrobnosti,nechá mi ho vyzkoušet a při dobře napsané kupní smlouvě se nemusím bát ani komplikací při případné reklamaci.
Ahoj slušný bazar je auto ESA v Praze. Mám z tama auto já Škoda octavia 4x4 1.9TDI , bratranec taky oktávku ale 4x4 soused taky a je to všechno ok. Ani na jednom nebyly přetočené kilometry a jsou v dobrém stavu. Moje je dovezená z Francie a jsem maximálně spokojen. Neříkám, že je to nejlepší autobazar ,ale podle mě je to solidní firma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.