Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo ověřený slušný autobazar?

Od: romcez* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli má někdo z Vás zkušenosti s koupením auta z bazaru, a byl spokojený vystupovaním onoho bazaru, že nehrál křivou hru ( stočený tachometr, bourané apod. ) Chtěl bych si koupit svoje první auto. Shruba do 50ti tisíc. Něco jako Škoda Octavie, VW Bora či Passat nebo Seat Ibiza, Leon. Rok výroby od 99 a nalítáno max 170 tisíc. Na autobazar AAA se ani neptám, ačkoliv někteří jedinci tvrdí, že byli s tímto bazarem spokojeni. Autobazar AAA je asi jedinný co znám. Tak se ptám Vás, jestli máte nějaký co by jste mohli doporučit? Děkuji :)

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mike32*
hodnocení

0x

stepanekauto.cz/... - Doporučuji ŠTĚPÁNEK AUTO ... koupil jsem tam již tři auta a nikdy žádný problém ...

hodnocení

0x

hm, a zajímají tě bazary po celý republice nebo jak? !?V ceně o které píšeš už žádnou kvalitní nabídku nehledej. Děda kupoval někde v Kralupech, byli solidní, auto za 150 žeprý nebouraný a stejně se nakonec objevila výměna předního světlometu a nárazníku, ale zřejmě to byl jen městský ťukanec a takhle dnes prodává kde kdo. Podívej auta se prodávají okolo 150 - 200 tisíc v dobrým až výborným stavu ty jsi na cenové úrovni jedné čtvrtiny až třetiny a tomu bude odpovídat myslím i nabídka. Sám bych hledal vozidlo po roce v. 2000 až 02.

doplněno 10.11.13 14:45:

kvalita ale je spíše přímo uměrná ceně, tedy obvykle to tak je.

romcez*
hodnocení

Určitě po celé republice ;). Pro kvalitu zajedu kdekoliv

mike32*

Nebo spíše kamkoliv ...

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Zápory koupě auta v autobazarech: -vyšší cena,neznámá historie provozu,horší nebo téměř nemožná případná reklamace atd.

Klady koupě auta v autobazaru: -široký výběr.

Proto bych preferoval koupi auta jen od přímého vlastníka,kde mám jistotu,že mi o autě řekne podrobnosti,nechá mi ho vyzkoušet a při dobře napsané kupní smlouvě se nemusím bát ani komplikací při případné reklamaci.

mno ale takových bude jako šafránu.

rnk*
hodnocení

0x

V USA je prodejce ojetých vozů synonymem pro lháře.,

U nás je to naprosto stejné. Stojíte před autem a on vám tvrdí, že je nebourané, otevřete kapoku a zkroucené nosníky. Prý teď zrovna není nabourané... atd. atd.

nu*
hodnocení

0x

www.autohus.de

frostik
hodnocení

0x

když auto tak ne s bazaru ,spíš po někom slušném co se k autu choval dobře a udržoval.

buss
hodnocení

0x

Je to fuk, nikde není jistota, že prodejce něco nezamlčí. Poikud to není člověk, co po čase obměňuje park, tak dobře ví, proč prodává. Prostě náklady stoupají a tak s ním pryč.

kuba1993
hodnocení

0x

Ahoj slušný bazar je auto ESA v Praze. Mám z tama auto já Škoda octavia 4x4 1.9TDI , bratranec taky oktávku ale 4x4 soused taky a je to všechno ok. Ani na jednom nebyly přetočené kilometry a jsou v dobrém stavu. Moje je dovezená z Francie a jsem maximálně spokojen. Neříkám, že je to nejlepší autobazar ,ale podle mě je to solidní firma.

kuba1993
hodnocení

0x
hanher*

To je asi vtip, že?

nu*
hodnocení

0x

autoesa mělo dávno zkrachovat, prodávala se tam auta pořízená v zahraničí bez DPH a v čr DPH také nidko nezaplatil, ale lidé mají krátku paměť, stačí si vygooglit kauzu globar car, není to tak dlouho

jakanas
hodnocení

0x

Takový neexistuje. Doporučuji koupit přímo od majitele auta, ale né žádnýho překupníka který má padesát inzerátů na všech inzertních serverech. Ale od opravdového majitele. Takoví jednají na rovinu a přistoupí na rozumnou kupní smlouvu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]