Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem octavii II 1.6 TDI 2009 a jsou sjeté brzdové kotouče, ale nevím jaké jsou rozměry a jakou značku koupit . Ceny by měla být cca 3500Kč za všechny 4 kotouče
Děkuji
Volte tčeba ATE, Ferodo... s tím neuděláte chybu. Důležité je koupit kotouče i destišky od stejného výrobce, pokud možno v sadě a při dalších výměnách destiček volit stejné, jako ty ze sady, Můžete se rozhodnout i tak, že na předek dáte kvalitnějši a tedy dražší, na zadek levnější.
Zdarvím, tak tak, ale doporučuji ty Ate, to jsou dobré. po výměně na brzdy opatrně, je třeba je zaběhnout, tak žádné alpské sjezdy a závodění brzda- plyn. A jedna rada na závěr, i kdyby brzdy měli stát 10 000,-Kč, tak raději investovat, než zabít sebe či někoho jiného.
Bosch je slušná značka, desky jim ale stejně dělají někde na východě nebo asii stejně jako ostatním. Jinak to hledání kodu výrobce na nějakém disku mi přijde úsměvné. Prostě tam vrazit desky nějaké slušnější značky ověřeného výrobce a jezdit. Tady s tím každý dělá vědu, jako by jezdil závody ne boměl alespoń nabušeného supersporta.
Hlavně je důležité mít i disky v dobrém stavu.
doplněno 09.11.13 22:02:Pardon, blbě jsem četl o kodu, bylo psáno správně na třmenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.