Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykradené auto - jak s pojišťovnou?

Od: eva1313 odpovědí: 10 změna:

lidi, mám fiata z r 2009, parkovala jsem na parkovišti pod barákem, pod lampou, mezi dalšími auty. dneska rozbité okno u spolujezdce, vyrvané radio, bordel. policie zdokumentovala, sepsala, nafotila. poradíte co s pojišťovnou? co mám udělat, abych něco nepokazila?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

valdik007*
hodnocení

2x

Zalezi zda mate v pojištění zahrnuto krádež vloupáním do vozidla. Pokud mate k vozidlu uzavřené pouze povinné ručení tak na to se to nevztahuje.

hodnocení

2x

Když se mi stalo totéž, čekal jsem na policajty asi 3 hodiny. Nic se nevyřešilo, viník nebyl dopaden a pojistka byla se spoluúčastí, takže dnes bych se na to vykašlal.

achci*
hodnocení

1x

Volat na pojišťovnu a chtít likvidátora ..

mike32*
hodnocení

0x

Poprvé když mi vykradli auto jsem podstoupil to co píšete VY - zavolání policie, focení, dokumentace, vyřizování, běhání ... po druhé a po třetí už jsem nikho nevolal, protože jsem již věděl, že se to vůbec nevyplatí ... :)

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Bez pojištění na vykrádačku, mám podobnou zkušenost. Volat policajty byla už tenkrát stráta času. Bylo štěstí, že tu stodvácu dovedl ten blb otevřít bez rozbíjení oken. Kdyby tušil, co v tom autě všechno bylo a co nečmajzl, asi by mu jeblo. Ukrad taštičku s bryndákem, dětskýma rajtkama, punčocháčema a cestovní šitíčko. Od tý doby, už v autě nenechávám ani sebe. Teda, kdo by mě chtěl?

buss
hodnocení

0x

No ale to je třeba vědět , zda je to na toto pojištěnéé. Pak je to jednoduché, prostě pojišťovně oznámit. Při výslechu se připojit s náhradou škody k tr. řízení.

iskiii*
hodnocení

0x

taky mi vykradli auto policajti nic nevyřešily jen mě zdržovali

erikch*
Myslím si ze vcelku dobře zabírá preventivně dat na boční skla něco ve smyslu"...jsem HIV pozitivní- interiér je infikovan,pokud chceš virus sdílet se mnou,vloupej se dovnitr..." to je asi jediný co na tu bandu vyfetovanou platí... i vyfetovany zlodejicek moc dobře ví co je AIDS za svinstvo...na rozdíl do srandovani s " patrajici" PČR...
humbucker*

Ahoj Iskiii. Nám se teda nestalo, aby nám auto vykradli policajti. Sice tam byli chlapi, kteří nic nevyřešili, ale zdržovali mě taky. Promiň, ale nešlo odolat.

danecekdan*
hodnocení

0x

Myslím, že by stačilo jen to, pokud máte auto pojištěné proti vandalismu. Pojišťovna zaplatí aspoň to sklo a pokud máte šikovného mechanika, který bude jednat s pojišťovnou sám a navýší cenu práce, budete mít zaplacené i to rádio...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]