Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chytli mě policajti za rychlou jízdu,dostal jsem pokutu,zaplatil ji převodem.Jel jsem firemním autem na kterým nic nenašli.Zajímalo by mě,dozví se to ve firmě?
Děkuji
Předpokládám z dotazu, že jsi dostal složenku, protože jsi neměl peníze a tu pak zaplatil následně převodem...
V tom případě se to nemají jak dozvědět. Myslím, že i upomínka při nezaplacení by přišla tobě, nikoli majiteli vozidla.
Přesně tak,peníze byly převedený z osobního účtu.Myslel jsem spíš jestli do frimy nepřijde nějaká informace že bylo auto kontrolovaný a řidič to pálil víc než je zdrávo,snažím se zachovat si pověst a tohle by se úplně nehodilo Díky
Určitě ne, nikdo se nebude zabývat majitelem auta, když byl pokutován jeho řidič a pokutu zaplatil.
Ty můj kvítku medový, to se nikdo nedoví...*:D*
Ale pokud chcete mít ve firmě dopravdu dobrou pověst, měl byste být skutečně slušňákem a ne si na něj jen hrát. Nebýt pokrytec.
Tentokrát to náhodou vyšlo, ale bacha příště. Kdybyste při té rychlé jízdě třeba někoho smetl, už by to tak jednoduché nebylo a provalilo by se to.
Tak pozor na to. Jaga.
No o tom by mi řekli rovnou ne?O body mi nejde,mám zatím všechny Bylo to vcelku štěstí protože to bylo na D1,když jsem strávil nejdřív v koloně v Praze a pak v těch uzavírkách 4h a nebyl ani v půlce tak jsem to pak metl na tej osmdesátce a naměřili mi jen 102 takže jsem to měl za litr,ale myslím že to chvílema bylo výrazně horší.Za to se body neberou ne?Nebo by mi to snad řekli,byli docela v pohodě...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.