Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjde obložení brzdy nalepit?

Od: misak2001 odpovědí: 5 změna:

Zdravim u meho pežota 106 mě upadlo obložení u bubnové brzdy vyměnil jsem za nové čelisti ale to je jedno. Otazku mám na to jestli by to staré odlepené šlo něják nanýtovat nebo nalepit na čelisti z čz 175/477. Jáké lepidlo použít popř. nějáký postup děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

na motorkách jsem to lepil lepidlem gamal po vytvrzení deklaruje výrobce odolnost do 350 stupňů, jsou i jiné značkya dají se koupit od 200 do 450 Kč lepší je dát to někomu kdo to lepí neb koupit celé i s čelistí

jmhad*
hodnocení

0x

na škodovkách se to lepit nevyplatí.Některé firmy to sice dělají,ale finančně je někdy stejné

hujer123*
hodnocení

0x

Rozhodně to nelepit doma! Pokud je obložení dost silné, dalo vy se nanýtovat, ale musel byste mít záhlubník na nýt s plochou hlavou.

Kdysi jsem nechával lepit brzdové obložení v Autobrzdy Jablonec, dělali to myslím i výměnou a na dobírku. Ale jestli ta firma ještě existuje a pod jakým jménem, to netuším.

doplněno 06.11.13 21:45:

movychem.cz/...

Ale osobně bych to sám nelepil. Brzdy jsou brzdy.

jyri*
hodnocení

0x

Kup nové nejsou tak drahé. Lepit to je moc o hubu se ti to odlepí ve velké rychlosti a víš jak to dopadne ne?

hodnocení

0x

kdysy sme lepily lepidlem lepox metal a drželo to jak svina

obchodproremesla.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]