Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější pojištění BMW?

Od: pet123 odpovědí: 10 změna:

Ahoj,

mám v plánu koupit bmw e46 330xd obsah 2926ccm,jenže cena pojistky je docela vysoká jak sem si to tak srovnával kolem 15 tis,nebo máte někdo tip na nějakou levnější pojištovnu?Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mike32*
hodnocení

1x

Nejlevnější pojištovna taky nejvíce fér ( přiznává až 60% bonus ) je TRIGLAV ! Na Felicii platím 1200.- ročně !

Fabie 2005, platím 1200Kč. Je to hodně či málo?

kami95
hodnocení

0x

Pokud jsi mladý, napiš to na někoho staršího, oni to těm mladým dávají pěkně zacvakat, když to dáš na staršího který už u dané pojišťovny pojištění má a je bez uhonu, bude to se značnou slevou..

tomibender*
hodnocení

0x

Jak už tu někdo psal viz. výše: Udělal jsem to stejně, u mě by pojistka přišla na 8 tisíc za rok, tak je napsaná na máti (jen pojistná smlouva) a platím 2.700,- Zkus zavolat přímo do tich srovnávačů :)

buss
hodnocení

0x

Obvolat, obeslat pojišťovny a ptát se.

hodnocení

0x

mnohokrát popsáno, okopírujte techničák, obečlete všech 12 pojištoven, aby nabídli pojištění. Trvá to asi 10 minut. Pak porovnejte s internetovou nabídkou a vybírejte. Určitě se vyplatí, když budete 2 hodiny pracovat u počítače a porovnávat.

hodnocení

0x

Na tuto kubaturu u mé pojištovny v mém městě a mém věku atd by toto bylo jen kolem 3000kč!.Zkus některý z vyhledávačů třeba toppojisteni!

doplněno 06.11.13 19:06:

To Mike32-vidš a u předchozího byl pro mne triglav nej ale pro náseldující již ne!

pet123
hodnocení

Ok díky,za vaše tipy. Mám 21,lepší to bude asi fakt na někoho napsat.

zabu
hodnocení

0x

Zkuste Wustenrot. Já tam mám pojišteného R19, 1.6l, za 1800 ročně. Pravda s bonusy za 10 let bezeškodního průběhu a za věk.

janmega*
hodnocení

0x

Na internetu je přeci vyhledávač třeba iPojištění Praha 2 Římská.

Tam mi našli pojištění z obsahu 1200 cm za 140 Kč /rok, ale je to vererán.

Čau

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]