Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkup automobilu?

Od: pitra* odpovědí: 10 změna:

Ahoj,

prodávám auto, a docela to spěchá. Tak uvažuji, že zajedu do některého z bazaru na výkup. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Popřípadě jestli by jste mi mohli nějaký doporučit v okolí Frýdku-Místku?

Díky, za Vaše případné odpovědi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jak to prodáte do bazaru dostanete ohodně méně peněz než přes nějaké auto inzertní servry

autojezevec
hodnocení

0x

Ať si o nich kdo chce myslí cokoliv, nejvíc ti dají stejně AAA. Bude to málo, ale víc než různí šejdíři v minibazarech...

volvomen*

Co prodáváte za vůz? A co navštívit nějaké forum či klub které se zaměřuje na vaši značku a dát výraynou slevu...dotyčného vozu ...Určitě dostanete více nežli v bazaru.

pitra*
05.11.13 16:10
hodnocení

Golf IV

zdenekk

tak po těch je docela sháňka, zkusil bych dát nějakou rozumnou cenu na internet a pak až bazary. Jak již bylo řečeno, počítejte s o dost nižší cenou.

pitra*
hodnocení

Myslím že cena,kterou si za to představuji je docela rozumná. Nicméně jsem změnila v inzerátu, na nabídněte a nestačila jsem se divit. Psal mi pán, že za 50 tis., pak dokonce někdo za 30 tis. To se mi zdá jako fakt málo :/

k2

Co je to za rok a motorizaci?

pitra*
hodnocení

Rok výroby:1999
Obsah:1896ccm
Barva:modrá metalíza
Najeto:174000
STK do:28/3 2015
Výkon:původní 66kw nyní 110kw úprava od TDIchip (vstřiky sprint 764+úprava sw)
Opraveno či vyměněno: čelní sklo,lanko ruční brzdy,nové zadní tlumiče,přední+zadní brzdy brembo max+destičky ferodo,baterie,žhavicí svíčky,silenbloky,geometrie,olej a filtry měněny při 167tis.,rozvody v 135tis.,renovace volantu od volantech,nové letní pneu.Mohu doložit některé faktury.
Výbava:4x el.okna,manual.klima(nově doplněná),výškově nastavitelná sedadla recaro,zadní stěrač,rádio JVC,8x repro,třiramínko,carbon v interiéru,tónovaná okna.

den333
Doporucuji dát inzerát třeba na bazoš a cenu tak 65-75tis pokuď je to 5tiDvéřák nebo kombi. Pokuď 3dvířko tak těch 60tis. V Áčkách počítejte s cenou nanejvíš tak 55 a to když budete hodně smlouvat.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Vždycky když je něco na rychlo, tak je to za levně. A ty AAAčka nejsou žádnou vyjímkou. Kamarád je telefonicky testnul s rychlým , okamžitým prodejem s Ferari za 4 mil. a nabídli mu hned na ruku 1.5 mega. Tak že, záleží jen na tý potřebě a rychlosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]