Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Loketni operka

Od: danielmachala odpovědí: 4 změna:

bmshop.eu/...
DObrý den, chtěl jsem se zeptat jestli tuhle loketní opěrku namontuju do škody felicie?
popřipadě dal byste ste mi rady jak na to? (postup) diky machala

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Omlouvám se, že neodpovídám na vaši otázku, ale já v krizových situacích (náledí z kopce, smyk, kritické brždění) rychle nahmátnu ruční brzdu a reguluji brzdný účinek (škodovky s bubny vzadu na zadek moc nebrzdí a ručkou se tomu dá dost pomoc). To se asi s lokentní opěrkou moc nedá, že?

pfpetr*
tomkk s tebou bych chtel jezdit . Rika ti neco abs a jeho funkce? V zime je zaklad jezdit tak jak dovoly povrch a pri problemu pribrzdovat tim ze sahnes na rucku ztratis veskere ovladani vozidla . V zime se rucka nepouziva . Pro tazatele dodam - mam oktu a loketku v ni mam a je bezkonkurecni , a dokonce i na rucku se dostanu oni totiz ty vyrobci maj hlavu . Co se tyce uchyceni je spis otazka jak jsi zrucnej dle meho si max koupit nejakej sroubek a kus plechu mozna ti ho dodaj k operce . Ja osobne bych navstivyl vrakac a nejakou si vymontoval
green*

Ty jsi taky číslo. Ono je spousta Felicií na vrakáči s ABS nebo s loketní opěrkou...

Ručkou se tomu pomoci dá, když jdeš do nedotáčivého smyku a nezatočíš volantem. S ručkou si přibržďuješ zadek, jak ti to dovolí vozovka a přední kola neblokuješ a jen zatáčíš).

ABS je dobré, ale tak u jiných aut. Třeba u Octy. Rozhodně ne u Feliny a o té tu je řeč.

Hlavní je mít kvalitní zimní gumy a to spousta lidí nemá a pak se prsí ABS,ESP a kdo ví čím jen né pneumatikou.

Ta opěrka ti spíše bude zavazet té ručce, ale klidně si jí kup.

pfpetr*
je jasny ze z feliny by ji asi nemontoval a o abs jsem mluvil pouze o funkci jakou ma tj preruseni brzdneho ucinku pri zablokovani kola . Uz vydim jak zachranujes jizdu smykem ruckou je to blbost to musis uznat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]