Nejste přihlášen/a.
bmshop.eu/...
DObrý den, chtěl jsem se zeptat jestli tuhle loketní opěrku namontuju do škody felicie?
popřipadě dal byste ste mi rady jak na to? (postup) diky machala
Omlouvám se, že neodpovídám na vaši otázku, ale já v krizových situacích (náledí z kopce, smyk, kritické brždění) rychle nahmátnu ruční brzdu a reguluji brzdný účinek (škodovky s bubny vzadu na zadek moc nebrzdí a ručkou se tomu dá dost pomoc). To se asi s lokentní opěrkou moc nedá, že?
Ty jsi taky číslo. Ono je spousta Felicií na vrakáči s ABS nebo s loketní opěrkou...
Ručkou se tomu pomoci dá, když jdeš do nedotáčivého smyku a nezatočíš volantem. S ručkou si přibržďuješ zadek, jak ti to dovolí vozovka a přední kola neblokuješ a jen zatáčíš).
ABS je dobré, ale tak u jiných aut. Třeba u Octy. Rozhodně ne u Feliny a o té tu je řeč.
Hlavní je mít kvalitní zimní gumy a to spousta lidí nemá a pak se prsí ABS,ESP a kdo ví čím jen né pneumatikou.
Ta opěrka ti spíše bude zavazet té ručce, ale klidně si jí kup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.