Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odhlášení auta vs technická

Od: otazka* odpovědí: 4 změna:

Končí mi v prosinci technicka u auta.Chci auto odepsat so mám udělat a kolik mě to bude stát děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Nechat ekologicky zlikvidovat.S dokladem o likvidaci na registr vozidel a nechat zrušit.Pozor Ek.likvidace od 1000,- do 5000,-Kč.

takže ne zdarma jak tvrdí zákonodárce.

celpe, bez ataku, musíte se podívat na více firem, i já znám několik, kteří dělají zdarma likvidaci. před rokem mě ještě platili 2000Kč za auto!

pane tazateli, je třeba ještě rozhodnout, zdali si vozidlo chcete nechat, nebo někomu věnovat, nebo zlikvidivat fyzicky!

jabraka*
hodnocení

0x

Jak jsem už před časem v jednom příspěvku ukazoval inzerát,kde nabízí určitá firma ekolikvidaci vraku zdarma.S tímto dokladem a evidenčními čísly a doklady je odepis z evidence zdarma!

JABRAKA

mou*
hodnocení

0x

Tak např. zde dělají eko-likvidaci zdarma: autovrakoviste-autovraky./... , trvalé vyřazení vozidla z evidence je také zdarma, ale nechte si z auta značky - budou je chtít při vyřazení. Nezapomeňte si hlavně vzít potvrzení o ekol.likv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]