Nejste přihlášen/a.
Můžete poradit, jesli musí být dálniční známka v autě vždy při jízdě na rychlostní silnici? Když zadám do navigace, aby vynechala placené úseky, tak sice vynechá dálnice, ale klidně mě naviguje na rychlostní silnici, třeba z Vyškova do Olomouce. Moc se mi to ale nezdá, vždy mám strach z pokuty a ztráty bodů. Dík za odpovědi.
3x
u nájezdu by měla být pod značkou "silnice pro motorová vozidla"dodatková tabulka "bez poplatku", pokud zpoplatněná není.
Podle tohoto je zpoplatněná je
doplněno 03.11.13 15:41: ale neznám to tam, tak ať mě případně někdo opravídoplněno 03.11.13 17:57:
pro autora: nevím co máte za navigaci, ale i vestavěná google navigace v "chytrém"telefonu, při zakázání placených tras mě vede po silnici, co vede podél této rychlostní
0x
Známka být musí. navigaci vyhoďte. Z Vyškova do Prostějova vede souběžná cesta bez poplatku. Od Prostějova je to horší.
- Zvedák / hever / nájezdy - výroba
- Výměna oleje - jak zvednout auto?
- Opravdu si nemohu umýt auto na zahradě?
- K čemu se používají nájezdy?
- Kam volat při nehodě nebo poruše vozu?
- Řízení autem - usínání
- Výkup autobazar - reálná cena
- Dacia Logan MCV
- Jak využít nájezdy
- Horší tah
- Vydrží škoda citigo provoz na dálnici?
- Kvalita betonu - jaký beton vzít?
- Jaké auto do práce?
- Jaké aditivum
- Motorová kola a pod
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.