Nejste přihlášen/a.
Můžete poradit, jesli musí být dálniční známka v autě vždy při jízdě na rychlostní silnici? Když zadám do navigace, aby vynechala placené úseky, tak sice vynechá dálnice, ale klidně mě naviguje na rychlostní silnici, třeba z Vyškova do Olomouce. Moc se mi to ale nezdá, vždy mám strach z pokuty a ztráty bodů. Dík za odpovědi.
u nájezdu by měla být pod značkou "silnice pro motorová vozidla"dodatková tabulka "bez poplatku", pokud zpoplatněná není.
Podle tohoto je zpoplatněná je
doplněno 03.11.13 15:41: ale neznám to tam, tak ať mě případně někdo opravípro autora: nevím co máte za navigaci, ale i vestavěná google navigace v "chytrém"telefonu, při zakázání placených tras mě vede po silnici, co vede podél této rychlostní
Známka být musí. navigaci vyhoďte. Z Vyškova do Prostějova vede souběžná cesta bez poplatku. Od Prostějova je to horší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.