Nejste přihlášen/a.
Naskytla se mi příležitost koupi levně 4 pneumatiky Kumhoo 225-45-18, bohužel však 1 ks pneu je takto poškozen, vzorek 6,5 mm, stáří pneu 2010, viz snímek. Zkušený prodejce se však dušuje, že to není žádná super vada, že je to běžné, že je to od hydraulického zařízení při sundavaní gumy. Já jako vždy věřím málokomu, pneu jsem ještě neplatil, a prosím o názory lidí, kteří k tomuto problemu mají určitý vztah či profesní názor - děkuji.
doplněno 03.11.13 13:46:Omlouvám se, cena je á 1000,-Kč
Tak do tohohle bych nešel...
doplněno 03.11.13 13:41:Ale jestli to chcete někde v zatáčce vypustit...jedině snad do toho nacpat duši.
Omlouvám se, nejsem profík, můj názor je naprosto laický, připadá mi to hodně poškozené a jeden tisíc korun za jednu gumu není levné, to je zlodějna, mě občas nabízejí gumy tak kolem 400 kč a to si o nich myslím, že to jsou zloději, protože v Německa se dají přivézt lehce ojeté gumy, které se tam vyhazují a češi je tam vybírají a tady na tom pak vydělávají. Aspoň v pohraničních oblastech, když věděj do kterého německého pneuservisu si mohou pro jejich vyřazené gumy zajet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.