Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat jaka je opravdu hranicni hodnota napeti baterie v klidu. cetl sem v prirucce,ze hodnota nesmi klesnout pod 12,5 V
a potoze ja resim horsi starty PDcka,kdy motor naskoci,ale opozdene zapali,tak sleduju ve VAGu vsechny hodnoty a napeti baterie je 12,21V nabijena byla pred tydnem do plna auto jezdi kazdy den 5 km. kdyz zapnu vsechny psotrebice naplno,tak nekelsne pod 11,9V. I kdyz se vsue pis,eze PDcko musi mit naprosto v top stavu silnou baterii,tak si nemyslim ze to ma vliv na start,ale jde mi o to jestli se mam chystat na novou baterku,protoze to neni zanedbatelna investice na firme mame odpovidajici baterku za 1800,- a to mam slevu nejakych 45% mozna bych tma nedaval 74ah,ale treba 65ah s tim,ze bych ji dobijel ne 1x za mesic,ale treba 2x u vsech aut takto pecuju o baterky. jeste tkaova mala technicka altik dobiji 14,4-14,52 pri jidze naskakuje chyba signal DFP svorkovnice alternatoru nebo neco takove to bych kecal,ale vim,ze to psalo strasne moc lidi na foru,ze tu chybu u TDI maji
rozhodně bych nedával slabší baterii. Pokud startér točí normálně , při startu je slyšet jestly se mu chce nebo ne tak bych hledal jinde. 5km denně je prd a to auto trpí. I pokud ho dáš do cajku tak pujde do háje zas. Já měl třeba v háji startér, točil ale ne dost.
starter toci uplne nadherne zlechka neni nidyk pcoitovano,ze by baterka nedavala stavu. a to i dkyz sem startoval s podelanopu pdoavackou 4x za den vic jak minutu vubec se nevystavila. me dj epouze o to jetsli musi byt opravdu to napeti vic jak 12,5V ja sem si do dobynez sme to cetl myslel,ze staci bohate 12 a pokud neklesne nekde po 11,5,tak vklidu mrtva baterka je az po 11 startoval sem kdysi s baterkou co mela 11,4
ne teply start nikdy ani nezavahal ja sem to psal studeny start je nekdy se skobrtnutim chyta,ale zapali jakoby opozdene nicmene chyti vzdy na drc
leontdi-řek bych že ti padá nafta skus vyměnit přepadový hadičky a dát novou gumičku toho termoventilu co je na palivovím filtru popřípadě celej jinej termoventil a skontroluj těsnost naftových hadiček
Nfta? on tady mluvi o napeti baterky,ze ho ma stejne jako ja,takze naftu bych ted neresil.
dneska jsem schvalně jel do servisu NONAME jen at mi poradi co by to třeba mohlo byt a řekli mi,že to může být jen špatně natočená žhavička...tak,že si je mám třeba zkusit popřehazovat a mluvili o těch hadičkach k palivovemu filtru,že už vevnitř muže byt bordel atd...tak nevim.žhavičky,olej,filtry jsem měnil před cca6500 tkm a nenapadlo by mě ,že ty žhavičky mužu dat špatně.takže zkusím popřehazovat a uvidime.ale jezdim jen kratke trasy...a mati co ma ten samy motor parkuje v garaži,jezdí minimalně na jeden zatah 25km tak s timhle nema problemy a baterku jsme kupovali stejně.takže si taky spiš myslím,že ta baterka prostě neni dobita na 100%...
to je nesmysl.. jak může být špatně natočená? jako nějaký úhel? nebo nedotažená? to nechápu.. na tom snad není co zdupat... změř si zátěžákem baterku a pak bych pročistil věechny kostry, kontakty od baterky atd... může být horší startér... otázka je kolik točí ten startér.. dá se to přes vag změřit a podle toho se řídit dál..
taky si myslím,že je to pitomost,ale zkusím to...spíš dobiju baterku a zkusim se poptat kolegy na repas starteru.jsl třeba nebude problem tam. uvidime.děkuju za odpovědi !
Baterii rozhodně vždy silěnjší. Nic méně, PD má systém žhavení již postaven na tzv. "schodovém" žhavení, což znamená, že žhvačiyk žhaví postupně po jedné, nikoliv všechny na jednou, jako u starších motorů. Takže zde již není potřeba tak silné baterie, poněvadž není tolik namáhána. Jinak u dieselu opravdu stačí, aby startér točil o pár otáček míň než má a už to startuje obtížněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.