Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škoda Fabia 1.4mpi jakou cenu?

Od: marke odpovědí: 13 změna:

Dobrý večer, mám Škodu Fabii kterou už nevyužívám. Chtěl bych ji prodat, ale nevím na jakou částku si ji mám ocenit. Auto je v pořádku, hezký se v něm jede, nic nehučí, neklepe, brzdy, čepy, řízení jak nové, interiér čistý udržovaný, nikdy jsem v autě nekouřil.

Konkrétnější údaje, Škoda Fabia kombi 1.4mpi 50kw, r.v 2001, stk do 05/2015, airbag řidiče, posilovač řízení, autorádio na cd, nové zimní pneumatiky 14". Barva šeda metalíza, vzhledově jako nové. Prosím o rádu, za kolik bych ji mohl v průměru prodat. Děkuji

Okr. Plzeň

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kolik ma najeto? videl bych to tak kolem 50-60

marke
hodnocení

najeto: 165tis.

hodnocení

0x

tak to kolem 50tky zkusit prodat a uvidis , kdyz nikdo nekoupi tak mensi cenu

marke
hodnocení

Tak to nemá cenu prodávat, děkuji za odpověď.

devil01

Pán je vtipálek a myslí si že z toho vyždímá majlant :D...Dneska kupovat auto to je sebevražda ,každý něco zamaskuje a pak se to rozsype ,ale to jsem odbočil od tématu.. 50-60 tisíc ,to je optimální cena. a za 60 se dá koupit slušné a lepší auto ,než škoda!

marke

Nechci žadny majlant! Jen jsem se tu chtěl zeptat, za kolik se da prodat, jestli to ma cenu nebo ne. Za 60tis. lepší auto než ŠKODA? Pak kdo tu je vtipalek :-D :-D

Jinak diky všem za odpověď...

asdd

Za 60 se lepší auto dá sehnat snadno. Třeba Focus MK1 i kombi, za tu cenu je jich dost i ve výborném stavu roky výroby 2003, 2004.

Tu vaší Fabku bych viděl spíš na 40k - stará ojetá. Ale je fakt, že Škodovku češi rádi zaplatí, tak kupce za 60 nejspíš najdete. Kdybych chtěl Fabku, tak bych si jí dovezl ze SRN levněji a v lepším stavu (kvalitu silnic tady nenahradíte)

0000567
hodnocení

0x

Bohužel už je to 12 let steré auto,jakou by jste si představoval cenu?...myslím že max 60 tisíc pokud je fakt dobře udržovaná

U nás žije jeden chlápek co si koupil dacii super novu za nějakých tuším 190 tis...za 13 let provozu ji chtěl prodat za 120 tis...no jak to asi dopadlo tušíte sám,každý se mu vysmál...auto rychle ztrácí svoji hodnotu,udržovanost hraje roli,ale zázrak se od toho čekat nedá

Jojo prece jen stara kara najeto dost a bez klimy. Já kupoval pred 2ma rokama fabku kombi za 70tisic 1.4mpi s 150tisic najeto s plnou vybavou :) a cena jde dolu a dolu. Sice ty auta nehnijou a 1.4mpi je nesmrtelny motor, ale stari a poptavka na novejsi kary tlaci cenu dolu.
0000567

Neříkám že je to špatné auto,to ani omylem,motor 1,4 MPi OHV je nesmrtelný a celkově to auto je spolehlivé a bezpečné...ale dneska prostě auta rychle ztrácí svoji cenu...pamatuji se když jsem kupoval před 7 lety škodu felicii 1,3 MPi GLXi 1999 v plný palbě(klima,ABS,airbag,centrál na DO,okna v elektrice,zrcátka v elektrice,vyhřívaná sedadla,ESP...jediné co jí chybělo bylo servo)...tehdy jsem za ní dal přesně 90 tis a to tehdy byly ještě i dražší kousky...dneska,i když je precizně udržovaná,bez koroze a v 100% stavu,lak jak nový,motor a všechno bez problému,najeto 230 tis...bych ji prodal maximálně za 25-30 tisíc

Udrzuju dve fabie 01 a na obou kvetou prahy
0000567

To je bolest fabií...pod předními podběhy se hromadí bláto a kamínky a sůl a všechno to nateče k prahu,po tolika letech už to ani pozinkování neustojí a začne to tam kvést...je to konstrukční chyba,já když jsem dával plastové podběhy na feldu,připevnil jsem je až přes lem blatníku a pod to měkký izolační tmel aby se pod to nemohlo nic dostávat

nu*
hodnocení

0x

v Itálii jsou tyto fobie za 1300-1500 eur se stavem kolem 100 tis, km tam se nesolí nic nerezne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]