Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodal sem auto a poloprevod je na me

Od: miky874 odpovědí: 9 změna:
dobry den prosim muzete mi nekdo poradit? Stala se mi takova vec ze sem prodaval auto v polo úrevodu on ho odeme koupil a ja mu dal velky tp i maly tp pojistka byla na me takze i polo prevod on slib ze si ho prihlasi na sebe ale neuskutecnil . Ja ted nemam ani kupi smlouvu nemuzu ji dohledat a ani elefon ani nevim kde bydli . :( nevim na koho se obratit on s tim autem jezdi a me chodeji pokuty . Sem bezmocny

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x
Já myslím,ze si vzpomenete ze oním kup ujicim byl Nguyen Minh Thrac ktery ma veskere udaje v obchod.rejstriku,a povede se vám i najít písemnou úkon i smlouvy z doby kdy k prodeji opravdu došlo...fotokopii teto smlouvy vždy odeslete dopor.na úřad od nějž případně dorazí nějaká jako že pokuta s dovetkem ze od toho a toho dne již nejste právním majitelem a zápis v registru má pouze deklaratorni charakter nikoli právní váhu... Kdyby se o zvala CKP udělat totéž jen zacernit vše krom jména kupujícího s dovetkem,ze v souladu se Zak.na ochranu OS.údajů nesmíte nikomu krom PČR soudu a zastupitelstev dělat OS.údaje další osoby...
miky874
hodnocení

dekuji moc.. ,muzete mi nejak pomoct ci poradit ...

erikchu, musím s Vámi nesouhlasit s tímto textem:

ze v souladu se Zak.na ochranu OS.údajů nesmíte nikomu krom PČR soudu a zastupitelstev dělat OS.údaje další osoby.

Tak to není. Mám stanovisko úřadu na ochranu osobních údajů, kde se píše momo jiné, že tímto neporušujete zákon..

nu*
hodnocení

0x

ano můžeme, také jsi na sebe nechtěl to auto přihlásit, a jezdil v polopřevodu...nejsi k autu prihlášen proto nexistuje ani tvá objetivní odpovědnost jako registrovaného provozovatele

vysmrkej se a začni si číst zákony, z bezmnocného se staneš mocným

endyfrog*
hodnocení

0x

Co bude lepší nahlásit ztrátu dokladů a značek? nebo napsat falešnou smlouvu? problém bude v obou případech a pokud tam je nezaplacena ekodaň tak další peníze ted co je pro vás lepší na sebe dohlásit a převézt na někoho nebo vše zaplatit a čekat zda ho najdete nebo až se něco stane nebo auto zrušit za nějaký poplatek přes známého nebo tak

tuto radu neposlouchejte, není dobrá. "nahlásit ztrátu dokladů a značek"

žádnou falešnou smlouva taky nepiště, ale poslechnetě radu erikcha.

miky874
hodnocení

ok muzete my napsat jak to udelat prosim dekuji

miky874
hodnocení

ok muzete my poradit jak moc dekuji

hodnocení

0x

miky, vy buď musíte mít info o kupci, nebo si sehnat info o jiném kupci.

Jak správně píše Erikch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]