dobry den prosim muzete mi nekdo poradit? Stala se mi takova vec ze sem prodaval auto v polo úrevodu on ho odeme koupil a ja mu dal velky tp i maly tp pojistka byla na me takze i polo prevod on slib ze si ho prihlasi na sebe ale neuskutecnil . Ja ted nemam ani kupi smlouvu nemuzu ji dohledat a ani elefon ani nevim kde bydli . nevim na koho se obratit on s tim autem jezdi a me chodeji pokuty . Sem bezmocny
Já myslím,ze si vzpomenete ze oním kup ujicim byl Nguyen Minh Thrac ktery ma veskere udaje v obchod.rejstriku,a povede se vám i najít písemnou úkon i smlouvy z doby kdy k prodeji opravdu došlo...fotokopii teto smlouvy vždy odeslete dopor.na úřad od nějž případně dorazí nějaká jako že pokuta s dovetkem ze od toho a toho dne již nejste právním majitelem a zápis v registru má pouze deklaratorni charakter nikoli právní váhu... Kdyby se o zvala CKP udělat totéž jen zacernit vše krom jména kupujícího s dovetkem,ze v souladu se Zak.na ochranu OS.údajů nesmíte nikomu krom PČR soudu a zastupitelstev dělat OS.údaje další osoby...
miky874
dekuji moc.. ,muzete mi nejak pomoct ci poradit ...
ano můžeme, také jsi na sebe nechtěl to auto přihlásit, a jezdil v polopřevodu...nejsi k autu prihlášen proto nexistuje ani tvá objetivní odpovědnost jako registrovaného provozovatele
vysmrkej se a začni si číst zákony, z bezmnocného se staneš mocným
Co bude lepší nahlásit ztrátu dokladů a značek? nebo napsat falešnou smlouvu? problém bude v obou případech a pokud tam je nezaplacena ekodaň tak další peníze ted co je pro vás lepší na sebe dohlásit a převézt na někoho nebo vše zaplatit a čekat zda ho najdete nebo až se něco stane nebo auto zrušit za nějaký poplatek přes známého nebo tak
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.