Nejste přihlášen/a.
Dobry den, hledam radu jak odhlasit Skodu 130. Zhruba pred rokem jsem se nachazel ve stavu nemoci - maniodeprese. Delal jsem veci o kterych dnes nemam poneti a zbyly mi pouze spatne vzpominky a dluhy. Zminovane auto jsem zastavil neznamym lidem v cizim meste a obdaril jsem je navic velkym TP.Po vyleceni jsem se k autu jiz nedostal a nastal problem jak ho odhlasit. Nevlastnim doklady ani znacky, nevim kde a kdo auto pouziva ( pry ho rozebrali na ND). Zustaly mi pouze slozenky na povinne ruceni a nevim jak z kola ven. Auto neni, nechci platit pojisteni a odhlasit nejde protoze nemam ani SPZ ani doklady . Prosim poradte jak mam postupovat. Dekuji.
Pavlove, mnohokrát tady byl postup popsán. dojdete na evidenci s občankou, zažádáte o duplikát, (za 100 Kč) vyplníte všechny formuláře, napíšete správný důvod vyřazení a je hotovo!
Pokud uděláte chybu, nevyřadí Vám vozidlo!
Dobry den, mam zazadat o duplikat na velky TP? ale pri odhlaseni vozidla je nutne odevzdat i SPZ? Dale si kladu otazku: co kdyz auto je stale v pouzivani a nekdo na tech znackach zpusobi dopravni nehodu? Dekuji za odpoved.
Pokud jste auto daroval, nejste již vlastníkem a vlastnická práva přešla na někoho jiného...nemáte co odhlašovat...prý ho rozebrali na náhradní díly...vyžádejte si zpět velký TP, proveďte odhlášku na ně a TP jim opět předejte...ať se starají...píšete, že neznámým lidem v cizím městě, ale že ho rozebrali je Vám známo...myslím že trochu kecáte...
No samozrejme jsem nezachazel do detailu, ok - ti "neznami lide" jsou ze skupiny neprizpusobivych. Auto bylo tak trochu v zastave oproti asi 5 tisicum. Po snaze vykomunikovat zpetnou vymenu jsem dostal te odpovedi - ze je auto rozebrano na ND,nasledne byl telefon jiz hluchy. Neni tedy mozno je kontaktovat ani vymoci TP ani se jakoliv domluvit.
Tak jděte na policii a nahlašte ho jako odcizené, když nevíte co jste ani pořádně dělal, když jste byl nemocný. Píšete, že je to před rokem, to snad není ještě promlčené. Vysvětlete, že to hlásíte až teď, protože jste byl nemocný. S dokladem od policie zajdete na pojištovnu a zrušíte pojistku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.